Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Nyköping

Velkommen til Nyköping - en av Sverige eldste byer. I denne byen finnes det mange spennende aktiviteter for alle aldre, i tillegg til rikt kulturliv, interessant historie og herlig natur.

Nærhet til shopping og kultur

Nyköping ligger ved kysten og har en kompakt og koselig bykjerne. Clarion Collection Hotel Kompaniet er et hotell med en unik historie og vakker beliggenhet like ved elven Nyköpingsän. På hotellet bor du sentralt og midt i Nyköpings håndverkshistorie. Utenfor sentrum finner du også hyggelige butikker og større etablerte butikkjeder. Langs den vakre elven kan du se gamle slott såvel som museum og gallerier. Havnen i Nyköpings er byens ansikt mot Østersjøen og ligger i behagelig avstand. Dessuten ligger Stockholms Skavsta Airport bare et kvarter unna hotellet med bil.

Avkobling og trening

Etter en lang dag kan det være deilig å koble av og lade batteriene. På Clarion Collection Hotel Kompaniet har du som gjest tilgang til et avslappende relaxhjørne med boblebad og badstue. Nyköping har en levende golfkultur og hotellet har samarbeid med to nærliggene golfbaner som ligger bare 15-20 minutter unna.

Slott, natur og aktiviteter – opplev fantastiske Nyköping

Nyköping er en historisk by fylt av interessante bygninger. I sentrum av byen finnes to kirker som som begge er fra 1200-tallet. Du kan rusle langs den vakre elven i Nyköping og stoppe innom kultur- og skulpturparker og historiske landemerker. For de eventyrlystne finnes det gode løyper for fotturer, fjell, kajakk og bra steder for fiske. Mellom havnen og torget, rett ved elven, ligger slottet Nyköpingshus - opprinnelig et middelalderslott som nå er både musuem og resturant.

Konferanser, møter og lokaler i Nyköping

Vil du vite mer om våre konferanse- og møtelokaler i Nyköping?  Du finner utvalget vårt her.

Nærliggende destinasjoner

Norrköping

Södertälje

Eskilstuna

Les mindre
5 hotell i Nykøping

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

Oppdag Hotell Restaurant Konferanse
3.2.13.011 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.