Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Plaza Karlstad ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Plaza

Karlstad,  Sverige

Velkommen til Clarion Collection Hotel Plaza, et moderne fullservicehotell sentralt i Karlstad. Et perfekt sted å møtes, hvor et engasjert personale har service i fokus. 139 hotellrom, 9 møterom og relaxavdeling.

Clarion Collection® Hotel Plaza 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,4
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,4
av 10
Vurdering av Clarion Collection® Hotel Plaza

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

I femte etasje ligger vår relaxavdeling hvor du kan koble av i badstuen, og nyte den himmelske utsikten over hustoppene.
Ro og fred

I vår relaxavdeling kan du koble av og ta en dypp i boblebadet. I badstuen, en trapp opp har du fantastisk utsikt over Karlstads taktopper. Relaxavdelingen er åpen for alle våre hotellgjester, og inngår i romprisen. Plass bookes ved ankomst. Du kommer inn med nøkkelkortet ditt. Badekåpe og tøfler kan hentes i resepsjonen, mot en kostnad på 95 SEK.

Treningsrom

I treningsrommet finnes det treningsmaskiner som fyller de fleste behov, ulike typer vekter samt godt med plass for å gjøre egne øvelser.

Åpningstider

Treningsrom

Alle dager: 06:00 - 22:00

Jacuzzi

Alle dager: 11:00 - 22:00

Bastu

Alle dager: 17:00 - 22:00

Våre fasiliteter kan ha varierende åpningstider i sommerferien og enkelte langhelger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.