Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Karlstad

Värmlandsbyen Karlstad er kjent for vakre naturopplevelser, ishockey og smilende mennesker.

Vil du ha en pakke? I Packtivity kan du velge mellom opplevelser og aktiviteter du kan booke i samme slengen som hotelloppholdet. Bare hyggelig!

Er du kaffeelsker er du på vei til riktig by! Om du er heldig med vindretningen vil faktisk hele byen dufte av Karlstads velkjente kaffe; Löfbergs Lila. I Karlstad sentrum finner du tre av våre hotell. På det ene kan du slappe av i boblebadet og badstuen, nyte kveldsmat og runde av kvelden i hotellets populære bar. Det andre hotellet har relaxavdeling, bar og vinkjeller. Vårt tredje hotell i Karlstad har forhistorie som byens kretsfengsel. Med historie i veggene tilbyr også dette hotellet badstue, kveldsmat og for deg som vil spille golf - samarbeid med flere av Karlstads beste golfbaner. De tre hotellene har alle møte- og konferanserom.

Ta en fika i Löfbergs Lila egen kafé, Rosteriet, eller nyt en varm og mørkbrent kopp på en av byens mange kaféer og restauranter. Byen er idyllisk plassert ved sjøen og Klarälven, med store muligheter for båtturer og kajakkpadling. Kunsthallen Sandgrund Lars Lerin er definitivt verdt et besøk, og det er også byparken Mariebergsskogen. For påfyll av stedshistorie ligger Värmlands museum i gåavstand fra våre hotell i Karlstad.

Les mindre
6 hotell i Karlstad

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.