Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Plaza Karlstad ,  Sverige

Se alle hotell i Karlstad, Sverige

Clarion Collection® Hotel Plaza

Karlstad,  Sverige

Velkommen til Clarion Collection Hotel Plaza, et moderne fullservicehotell sentralt i Karlstad. Et perfekt sted å møtes, hvor et engasjert personale har service i fokus. 139 hotellrom, 9 møterom og relaxavdeling.

Clarion Collection® Hotel Plaza 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,7
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,7
av 10
Vurdering av Clarion Collection® Hotel Plaza

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vurdering fra TripAdvisor

4
943 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
3

Gjennomsnittlig

5. september 2023, Oslo, Norge, Simenpimen

Gjennomsnittlig Hotel. Gamle rom som burde vært pusset opp. Frokosten er under middels med pulver eggerøre og dårlig utvalg brød. Service er ok, men dårlig bemannet til tider. Rengjøring er ok. Hotell…

Gjennomsnittlig Hotel. Gamle rom som burde vært pusset opp. Frokosten er under middels med pulver eggerøre og dårlig utvalg brød. Service er ok, men dårlig bemannet til tider. Rengjøring er ok. Hotellet tilbyr ølsmaking som er et pluss. .
Les mere
3

1 natt

17. juli 2023, Halden, Halden_09

Slitt hotell uten kjøling på rom. Langt på overtid for en overhaling. Hyggelig betjening og sentralt. Hotellet ligger ved en travel jernbane og vei, så lufting nattestid med vindu er en utfordring. Ha…

Slitt hotell uten kjøling på rom. Langt på overtid for en overhaling. Hyggelig betjening og sentralt. Hotellet ligger ved en travel jernbane og vei, så lufting nattestid med vindu er en utfordring. Hadde litt større forventninger til denne prisen.
Les mere
5

Dager i Karlstad

28. juni 2022, Tønsberg, Norge, 528kjellh

Tre fine dager i Karlstad nå i juni. Veldig bra hotell og sentralt i byen. Supert med frokost, fika og kveldsmat. Personal i resepsjon og i spisesal var veldig imøtekommende. Rommet veldig bra med vi…

Tre fine dager i Karlstad nå i juni. Veldig bra hotell og sentralt i byen. Supert med frokost, fika og kveldsmat. Personal i resepsjon og i spisesal var veldig imøtekommende. Rommet veldig bra med vindu ut. Rydding og vask av bord ute kunne vært mye bedre.

Svar fra eier

25. juli 2022

Tack Kjell för din återkoppling, vi värdesätter att du tar dig tid. Vi hoppas få se dig snart igen hos oss. Varmt välkomna igen!

Les mere
2

Bra beliggenhet men elendig renhold

21. september 2020, Moss, Norge, Per christian S

Bar tydelig preg av rask vask med mopp. Møkkete i alle hjørner i fellesområder. Rommet var møkkete med søppel under sengen. Fikk ikke byttet håndklær pga korona men delte smørekniv og annet bestikk ve…

Bar tydelig preg av rask vask med mopp. Møkkete i alle hjørner i fellesområder. Rommet var møkkete med søppel under sengen. Fikk ikke byttet håndklær pga korona men delte smørekniv og annet bestikk ved pålegg til frokost og kveldsmat. Bra beliggenhet men hotellet ga ingen god opplevelse.

Svar fra eier

29. september 2020

Tack för att du tar dig tid och återkopplar. Tråkigt att vi inte lyckades ge er en bra upplevelse av hotellet. När det gäller bestick i frukosten att ta mat med har vi tagit bort dem så att gästen ska använda enbart sina egna bestick, tyvärr fungerar detta inte alltid och någon glömmer gaffel eller annat som man tog pålägg med. Vi hoppas trots allt få en ny chans och visa att vi kan bättre.

Les mere
3

En besvikelse

24. august 2020, Stromstad, Sverige, 742heidis

Vi overnattet i Karlstad på vei nordover i sommer. Vi har bodd på hotellet tidligere, og være veldig fornøyde. Siden vi ønsket oss et stort rom, valgte vi delux. Vi ble veldig besvikne på rommet. Det…

Vi overnattet i Karlstad på vei nordover i sommer. Vi har bodd på hotellet tidligere, og være veldig fornøyde. Siden vi ønsket oss et stort rom, valgte vi delux. Vi ble veldig besvikne på rommet. Det var nokså lite, og hadde kun en stol å sitte i. Vi forsøkte å få bytte rom, men hotellet var fullt, så det fikk vi ikke til. Jeg synes det er svært ille å få et lite rom,med kun en ordentlig sitteplass, når man bestiller deluxrom.

Svar fra eier

25. august 2020

Tack för att ni återkopplar till oss. Ledsen att er vistelse inte blev som ni önskat. Våra deluxe ser lite olika ut och alla har inte 2 fotöljer dessvärre. Vi hoppas ni ger oss ytterligare en chans att ge er en bra vistelse. Välkomna åter!

Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.