Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Plaza Karlstad ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Plaza

Karlstad,  Sverige

Velkommen til Clarion Collection Hotel Plaza, et moderne fullservicehotell sentralt i Karlstad. Et perfekt sted å møtes, hvor et engasjert personale har service i fokus. 139 hotellrom, 9 møterom og relaxavdeling.

Clarion Collection® Hotel Plaza 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,4
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,4
av 10
Vurdering av Clarion Collection® Hotel Plaza

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Clarion Collection Hotel Plaza er med sin beliggenhet midt i Karlstad det perfekte hotellet for konferanse, relax og matopplevelser. Velkommen til en levende møteplass!

Et stenkast fra shoppinggatene

Bare et stenkast fra hotellet finner du Drottningggatan og dens tverrganger, som tilbyr Karlstads beste shopping. Når bena begynner å bli slitne finnes det mange kafeer og restauranter å velge mellom. Om du er ute etter kultur og severdigheter er det Konsthall Lars Lerin, Stadsparken, Brigadmuseet og havnen du skal være på utkikk etter. Fra havnen går også Båtbussene, som på sommertid tilbyr populære turer gjennom den varmländske skjærgården og rundt Karlstad City.

Kveldsmat og Fika inngår alltid 

Vi på Clarion Collection Hotel Plaza vill gjøre det enkelt for deg, derfor serverer vi salat, brød og en varmrett på kvelden, og noe søtt till kaffe eller te på ettermiddagen. Som gjest er dette alltid inkludert når du bor hos oss. Selfølgelig dekker vi også opp til en stor frokostbuffet hver morgen. Les mer og se serveringstider under Serviceutbud

Inspirasjon i hverdagsrommet

Bli inspirert i Clarion Living Room! Besøk gårdsrommet vårt som er fylt med design, opplev kokkens kunst i restauranten, ta en drink i baren under et av våre musikkevent eller besøk vår populære lørdagsbrunsj. Vi arrangerer faste happenings i vårt Living room, som after work, quiz, vernissager og events.

Slapp av på byens tak

I vår relaxavdeling kan du virkelig ta vare på deg selv. Ta en treningsøkt i treningsrommet, og slapp av i badstuen på taket etterpå, med fantastisk utsikt over Karlstad. 

Handicaptilpassede rom

Vi har ett handicaptilpasset rom, utformet for å forenkle oppholdet ditt om du har bevegelseshindringer eller er rullestolbruker. Kontakt oss for mer informasjon.

Velkommen til Clarion Collection Hotel Plaza - en levende møteplass midt i Karlstad!

Kontakt

  • Västra Torggatan 2 65225 Karlstad , Sverige

Finn frem til hotellet

Tog

Tog til Karlstad Sentralstasjon

Buss

Regionbuss til Karlstad Busstasjon
Bybuss til holdeplass Stora Torget

Fra Karlstad Flyplass

Flybussen til Karlstad sentrum må forhåndsbestilles,
mer informasjon finner du her.
Flytaxi kan bookes på +46 8 120 920 00.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Kurir,
tlf +46 54 150 200

Om Clarion Collection Hotel Plaza

Antall hotellrom

139 - stk - 253 senger

Antall konferanselokaler

12 stk - plass til opptil 400 deltagere

Avstand flyplass

Karlstad flyplass: 18 km, ca 20-30 min

Avstand lokaltrafikk

Karlstad Sentralstasjon: ca 200 m
Karlstad Busstasjon: ca 500 m

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.