Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Match Jönköping ,  Sverige

Quality Hotel™ Match

Jönköping,  Sverige

Quality Hotel™ Match tilbyr en enestående utsikt over Vättern og flere servicetilbud. Her er det restaurant og relaxavdeling med utendørs boblebad. Hotellet er the perfect Match, enten du reiser hit på konferanse, med familien eller med venner.

Quality Hotel™ Match 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,0
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

9,0
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Match

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Frokost

For å klare en hel dag er det viktig med en god start. Det får du med vår gode og sunne frokostbuffet hvor vi serverer et utvalg økologiske produkter. En skikkelig hotellfrokost som selvfølgelig er inkludert i overnattingen. Er du ikke en boende gjest, men ønsker å spise frokost er du selvfølgelig hjertelig velkommen! Ta kontakt med hotellet på forhånd for å sikre deg plass.

Frukosten serveras:

Mandag - fredag: 06:30 - 09:30
Lørdag - søndag: 07:30 - 10:30

Er du ikke en boende gjest, men ønsker å spise frokost er du selvfølgelig hjertelig velkommen! Ta kontakt med hotellet på forhånd for å sikre deg plass. Frokostbuffeen betales i restauranten og koster 185 SEK for voksne og 95 SEK for barn i alderen 4-12 år. Barn under 3 år spiser gratis.

Våre fasiliteter kan ha varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Parkering

Bilen er også velkommen hos oss. Parkering gjør du enkelt i kommunens parkeringshus under hotellet. Parkeringsavgift betales med appen ePark når du parkerer.

Pris

Tidsrommet 09:00 - 22:00 – 22 SEK per time
Tidsrommet 22:00 - 09:00 – 2 SEK per time

Lobbyshop

Skulle du plutselig få lyst på noe godt dagtid, kveld eller natt, så har vi et bredt utvalg av snacks, småretter, drikke og andre nødvendigheter i vår Lobbyshop. Hos oss kan du være både syvsoer og en natteravn. Du er velkommen når som helst!

Self service station

Om du foretrekker maskiner fremfor mennesker, eller bare ikke har tid til å stå i kø, kan du sjekke inn selv på våre smarte self-service check-ins, eller sjekke inn via telefonen din.

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 SEK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 SEK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

Treningsrom

Treningsstudioet vårt ligger på plan 2 och er fullt utstyrt med treningsutstyr for å forbedre både kondisjon og styrke. Vil du unngå å pakke treningstøy? Hos oss kan du leie et komplett sett med treningsklær (sports-bh, sokker, T-skjorte, shorts) og sko under oppholdet. Klærne finnes i størrelsene XS-XL og du kan leie dem for 89 SEK via resepsjonen vår.

Wifi

Alle våre hotellrom og fellesområder har gratis trådløs Wifi, så du kan surfe så lenge du ønsker. Koble på nettverket: QualityGuest. Enklere kan det ikke bli.

Relax

I 2 etasje finner du vår herlige relaxavdeling. Her er det badstue, isdusj og fremfor alt vår deilige jacuzzi ute på terrassen, med utsikt over den fantastiske Vättern.

Jacuzzi kan bookes i 2 timer for 190 SEK per person. Book gjerne før ankomst ved å maile oss på q.match@strawberry.se, eller på plass i resepsjonen. Begrenset antall plasser.

Tider

Alle dager: 15.30-17.30, 17.30-19.30, 19.30-21.30

Vår relaxavdeling er forbeholdt hotellets gjester.
Medbrakt drikke er ikke tillatt, aldersgrense er 18 år.

Jacuzzien er dessverre stengt pga tekniske problemer. 

Gaming Room

Hos oss har vi Gaming Rooms, i samarbeid med Telia og Gsign. Rommene er innredet med ergonomiske møbler spesielt designet for gaming. Selvfølgelig har rommet det nyeste tekniske utstyret utviklet av Telia for den beste spillopplevelsen!

Rommet er utstyrt med datamaskin og har all teknologi for live streaming. Telia Gaming Center er integrert og totalt +40 spill er tilgjengelig.

Book Gaming Room her

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.