Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Statt Hudiksvall ,  Sverige

Se alle hotell i Hudiksvall, Sverige
  • Lamper i ulike størrelser og former i lobbyen på Quality Hotel Statt i Hudiksvall

Quality Hotel™ Statt

Hudiksvall,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel Statt, et ærverdig hotell sentralt i Hudiksvall. Har siden 1878 vært en samlingsplass for både lokale og langtreisende gjester. Hotellet har restaurant, relax og konferanse for opptil 300 gjester.

Quality Hotel™ Statt 3 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
2,3
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

2,3
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Statt

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vurdering fra TripAdvisor

3
170 vurderinger
3
Rom
3,5
Renslighet
3
Verdi
4
Sted
3,5
Sovekvalitet
3,5
Service
3

God plassering, utdatert rom, ok- frokost.

2. august 2022, Sortland, Norge, J7601JFrubenb

Sov her en natt med familie på 3 stk. sentral plassering, dårlig parkeringsmuligheter i regi av hotellet. Rommet var av eldre karakter og rimelig utdatert inventar. Provisorisk lagt opp strøm med forg…

Sov her en natt med familie på 3 stk. sentral plassering, dårlig parkeringsmuligheter i regi av hotellet. Rommet var av eldre karakter og rimelig utdatert inventar. Provisorisk lagt opp strøm med forgrening på ene siden av senga. Frokosten var ok. Men mangel på stekt egg trekker ned, samt «pulver eggerøre»
Les mere
4

Helt ok hotell

9. september 2019, Harstad, Norge, Keinapel

Ved ankomst måtte vi legitimere oss, og det er helt ok ettersom det ferdes endel uærlige personer langs veiene. At hotellet ikke har servering må være en fordel for dette ærverdige 1800-tallets hotell…

Ved ankomst måtte vi legitimere oss, og det er helt ok ettersom det ferdes endel uærlige personer langs veiene. At hotellet ikke har servering må være en fordel for dette ærverdige 1800-tallets hotell. Immidlertid synes jeg portieren kangi litt bedre info om frokost og annen servering! Parkering visste han ikke noe om(???) Ok rom og Wifi. God svensk frokost i puben!
Les mere
3

Bra Hotell - dårlig ekstra service

13. august 2019, , Navigate244496

Hotellets beliggenhet var god og rommet var helt greit. Treningsrommet var greit utrustet og poolområdet OK. Frokost var veldig bra - servert i lokalene til O'learys, så litt "pub-aktig" var det. Det…

Hotellets beliggenhet var god og rommet var helt greit. Treningsrommet var greit utrustet og poolområdet OK. Frokost var veldig bra - servert i lokalene til O'learys, så litt "pub-aktig" var det. Det som derimot ikke var bra og som trekker noe ned, var at vi hadde bestilt Taxi til kl 14:30 for et Bryllup. Bestillingen ble gjort like etter frokost og alt var OK. Når så vi kom for å ta Taxi - dukket den ikke opp. Vi ba resepsjonen ringe å purre....noe de gjorde. Svaret tilbake var at det sannsynlig ville bli 10-15 min å vente... Taxi kom etter en halv time og vi nådde ikke vielsen. Dette er selvfølgelig ikke Hotellets feil, men ekstra service eller problemløsning-villighet fra resepsjonens side var totalt fraværende. Håper de tar en gjennomgang med Taxi selskapet samt internt om service og fleksibilitet.
Les mere
2

Svært støyutsatt sentrumshotell.

26. juli 2018, Hokksund, Norge, Reiseglad_60-modell

Ved ankomst til hotellet, ble vi bedt om å vise gyldig legitimasjon. Vi hadde med både bankkort med bilde, og norsk førerkort - men ingen av delene var betjeningen helt førnøyd med. Vi hadde bestilt t…

Ved ankomst til hotellet, ble vi bedt om å vise gyldig legitimasjon. Vi hadde med både bankkort med bilde, og norsk førerkort - men ingen av delene var betjeningen helt førnøyd med. Vi hadde bestilt to rom, et dobbeltrom og et enkeltrom. Vi fikk beskjed at det var noe feil med bestillingen - siden det var plassert 2 personer på "enkeltrommet" og en på "dobbeltrommet". Vi sa at dette ikke var noe problem, da vi kunne bytte inbyrdes - men det virket som om det ikke var en løsning. Da vi endelig fikk rommene, var disse helt like!! Rommene vendte ut mot bakgården, og siden dette var den varmeste sommeren på lang tid, var også rommene svært varme. Lite hjelp i å lukke opp vinduer også, siden det var stillestående luft i bakgården. På kvelden var det konsert på et torg i nærheten (150 m) og veldig mye trafikkstøy i Hamngatan utenfor hotellet. Konserten varte til nærmere midnatt og trafikken avtok ved 2-tiden. Siden det var mangelfull ventilasjon på rommene, måtte vi lufte - og fikk all støy inn på rommet. I tillegg går det en jernbane under hotellet, og hver gang toget passerte gikk bommene på veien ned. Lydsignalet ga gjenklang i bakgården, og vi ble vekket omlag hver halvtime. Det ble svært dårlig søvn den natten. Frokosten var på en pub / bar ved siden av hotellet. Utvalget var greit, men litt rotete plassert. Atmosfæren passet bedre til fuktige kvelder - noe mørkt til å være en frokostsal.
Les mere
3

Bra hotell

26. oktober 2016, Sandnes, Norge, katrineh186

Rent og pent hotell.. Rommet var stort, og fin utsikt mot vannet.. Var gratis parkering, men ingen ledige igjen. Vi betalte, og fikk stå i garasje, noe som passet oss godt, da vi måtte la ting ligge i…

Rent og pent hotell.. Rommet var stort, og fin utsikt mot vannet.. Var gratis parkering, men ingen ledige igjen. Vi betalte, og fikk stå i garasje, noe som passet oss godt, da vi måtte la ting ligge igjen i bilen... Frokosten var på O'Learys sportsbar.. Det var helt merkelig, ting var satt hulter til bulter og føltes ikke ut som en frokost buffet på et flott hotell, fikk mer hostell følelse over det.. Noe som er synd siden hotellet er så flott og edgy interiørmessig... Ser man bort ifra frokosten, så er hotellet veldig flott..
Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.