Medlemskap

Fortsatt ikke planlagt ferien?

Derfor bør du sjekke inn på Quality Hotel™ i sommer

Barnevennlig innsjekk, Lollo og Bernie og mange aktiviteter for hele familien. Dette er bare noe av hva dere kan oppleve på Quality Hotel™ i sommer.

På Quality Hotel™ skal barna føle seg som hotellets «VIPs», og opplevelsene står virkelig i kø for de yngste gjestene denne sommeren:


– Dette er hoteller på familiens og barnas premisser. Allerede ved ankomst vil barna bli møtt med eget velkomst-kit bestående av flere overraskelser, sier hotelldirektør på Quality Hotel Sarpsborg, Loreta Gomez.


Og det er bare begynnelsen på et opplevelsesrikt opphold.


Quality Hotel – Loreta Gomez_16_9 - Er barna glade, har foreldrene det bra, mener Gomez.


I alle restaurantene tilbys en egen barnemeny til de minste, og til frokost kan de virkelig boltre seg med pannekaker, smoothier og ferskt frukt og grønt.


Flere av hotellene tilbyr også egne lekerom for barna. Perfekt for å få ut energi enten før eller etter måltidet.

 • Lollo og Bernie sjekker inn

  Nå finnes ikke barnas favoritter bare i Syden. Fra 24. mai til 18. august kan dere nemlig møte Lollo og Bernie på utvalgte hoteller i Norge og Sverige.

 • – Lollo og Bernie er en attraksjon i seg selv og er skikkelig superstjerner blant barna! På hotellene møter de barna når de sjekker inn og henger litt rundt sammen i resepsjonen. Her kan barna hilse på dem, få en klem eller ta et bilde sammen, sier Gomez.

 • Så gøy vi skal ha det!

  Under oppholdet får barna være med på flere ulike aktiviteter sammen med Lollo & Bernie. Det hele avsluttes på kvelden med en stor fest og minidisco.

 • – Barna får en opplevelse de sent vil glemme, og mange får seg nye venner. Her er det bare gøy, sier Gomez.

 • TIPS! På ulike strømmetjenester finner du Lollo og Bernie-spillelister. Da kan dere varme opp på veien til turen og komme i stemning!

Anbefalte familiehotell

Alle Quality Hotel™ er familievennlige, med gode muligheter for moro for både barn og voksne. Sjekk gjerne ut disse hotellene litt ekstra:Selv om det kan være nok å henge fingrene i på selve hotellet, ligger flere Quality Hotel™ i nærheten av større fornøyelsesparker.


Dette gjelder blant annet Quality Hotel™ Entry som ligger nærme Tusenfryd, Quality Hotel™ Residence finner du ikke langt unna Kongeparken og Quality Hotel™ The Weaver er en kort trikketur unna Liseberg.

 • Hotell for hele familien

  Alle Quality Hotel har fokus på å treffe familier med barn i alle aldre. Her finnes aktiviteter for treåringer så vel som tenåringer. Alle hotellene har for eksempel shuffleboard. Det er en perfekt aktivitet for tenåringen og foreldrene, sier Gomez.

 • I tillegg finnes det hotell i både storbyene og i litt mer landlige strøk – alt etter hva som passer dere.

 • Hos Quality Hotel Friends finner du et 230 m² stort lekerom, kalt Solens Land. Som om ikke det var nok ligger hotellet kun fem kilometer unna Stockholm sentrum og vegg i vegg med kjøpesenteret, Mall of Scandinavia.

 • På Quality Hotel™ Expo bor du rett ved den norske skjærgården, med nærhet til badeplass og kort vei til Oslo sentrum.

Nyeste innlegg