Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Helsingborg Helsingborg ,  Sverige

Comfort Hotel® Helsingborg

Helsingborg,  Sverige

Comfort Hotel Helsingborg er et trendy cityhotell i hjertet av Helsingborg, bare 500 m. fra sentralstasjonen. Det selvsagte valget for deg som vil bo sentralt, oppleve stilig design og moderne rom.

Comfort Hotel® Helsingborg 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
5,4
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

5,4
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Helsingborg

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Comfort Hotel Helsingborg er et moderne cityhotell med lobbybar, stilig innredde rom og konferansemuligheter for opptil 100 personer.

Midt i Helsingborg

Comfort Hotel Helsingborg ligger i krabbeavstand til Helsingborgs butikker, barer og restauranter, og bare fem minutter fra sentralstasjonen Knutepunkten. I nærheten av hotellet finnes også populære turistmål som Mariakirken, Rådhuset og Kärnan og restene av Helsingborgs slott. Kort sagt er Comfort Hotel Helsingborg det perfekte utgangspunktet for å oppdage Helsingborg og Øresund! Les mer om Helsingborg her.

Konferanse

Vi tilbyr konferanse- og eventlokaler kjempesentralt i Helsingborg. Velg mellom våre supermoderne styrerom, freshe konferanselokaler eller Vinter for større selskap på opptil 100 personer. Og du? Skal du ha en fest eller et event, da kan du leie vår nyrenoverte takterrasse for den beste opplevelsen.

Rommene

På Comfort Hotel Helsingborg er det 96 hotellrom, alt fra smidige enkeltrom til flotte suiter, med alt det du trenger og uten alt det andre fjaset du egentlig ikke behøver. Tenk bekvemt (digg seng), pent (gjennomtenkt innredning) og moderne (gratis wifi overalt), så er du hjemme.

Hvordan er det med rengjøring av rommet mitt?

For å være snille mot både miljøet og lommeboken din vasker vi kun rommet ditt hver 4. dag når du bor hos oss. Vil du ha det vasket hver dag? Ikke noe problem. Det er bare å gi beskjed i Barception, så løser vi det (bare si ifra innen kl 22 dagen før).

Mat og drikke

På Comfort Hotel Helsingborg serverer vi en lekker frokostbuffet med nybakt brød, frokostblanding, ost og koldtbord, og mye mer. Vi har også en hotellbar med ekstra god stemning, fullstendige rettigheter og en enklere loungemeny om du er sulten. For større selskap (konferanse og event) tilbyr vi en variert meny utifra dine ønsker.

Vi sier bare: Hjertelig velkommen til Helsingborgs skjønneste hotell.

Kontakt

  • Gasverksgatan 11 25225 Helsingborg , Sverige

Finne frem til hotellet

Buss

Bussholdeplass: Mäster Palms Plats

Tog

Knutpunkten (Helsingborg C)

Fra Ängelholms/Helsingborgs Airport

Flybuss til Helsingborg C (Knutpunkten)

Taxi

Vi anbefaler Sverige Taxi,
telefon +46 42 180 200.

Om Comfort Hotel Helsingborg

Antall hotelrom

96 rom 

Antall tilgjengelighetstilpassede rom

3 rom

Avstand flyplass

Ängelholms/Helsingborgs Airport: 35 km,
ca 30 min

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass Mäster Palms Plats: 50 m
Sentralstasjon: Knutpunkten (Helsingborg C): 500 m

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.