Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Winn Gävle ,  Sverige

Clarion Hotel® Winn

Gävle,  Sverige

Velkommen til Clarion Hotel Winn, midt i sentrum av Gävle med nærhet til shopping og serverdigheter. Med et stort tilbud av konferanse- og møterom, bar- og restaurant Brasserie Absint og relaxavdeling med gym og basseng er dette en naturlig møteplass.

Clarion Hotel® Winn 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,7
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,7
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Winn

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2026

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2026.

God mat i et inspirerende miljø med brasseriefølelse. Velkommen til Clarion Hotel Winn i Gävle.

Brasserie Absint

Det finnes restauranter som man går til, spiser og når man er forsynt, har man ikke lyst til å gå derfra. Der maten er en opplevelse, personalet er ispirerende og atmosfæren gjør at mennesker vil omgås. Noen kaller dette en brasseriefølelse. Vi kaller det Brasserie Absint. I den flotte loungen, den elegante baren og den gemyttelige restauranten ser vi mennesker møtes og inspireres. Morgen, middag og kveld.

Frokost

Begynn dagen med en herlig frokostbuffet med et stort utvalg av gode og sunne produkter. Dessuten har vi mange økologiske produkter. En bra start på dagen helt enkelt. På lørdager og søndager er det populært å sove litt ekstra lenge, og da kan det bli litt lite med plass i frokostens siste timer, så ønsker dere fred og ro anbefaler vi at dere kommer litt tidlig.

 

Bestilling av bord

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon eller bordreservasjon på +46 26 64 70 33 eller brasserieabsint@strawberry.se

Se meny og book bord online

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.30 - 10.30

Middag - Brasserie Absint

Søndag - torsdag: 17.00 - 22.00
Fredag: 17.00 - 00.00
Lørdag: 12.00 - 00.00 

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.2.003 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.