Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Eskilstuna Sverige

2 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Konferanse og møter i Eskilstuna

Er du på jakt etter møte-, event- eller konferanselokaler i sentrale Eskilstuna? Strawberry har alternativene for deg, uansett om det gjelder bedriften, foreningen eller et privat arrangement.

Med to sentrale hoteller med konferansemuligheter, ordner vi lokaler til det du trenger. Fra fest, bryllup og dåp, til foreningsmøter, styremøter, kurs, kick-off og konferanser. Velg mellom supersentrale lokaler på Hamngatan midt i byen og historisk miljø ved Faktoriholmarna.

Fra Comfort Hotel® Eskilstuna har du Eskilstunas fornøyelsesliv og restauranter rett rundt hjørnet. Med sin sentrale beliggenhet ved Eskilstunaån, Fristadstorget og Kungsgatan, er det vanskelig å finne lokaler som er mer midt i byen. På hotellet er mottoet for konferanser og møter “Keep it simple”.

Foretrekker du historisk sus og miljø er lokalene på Clarion Collection® Hotel Bolinder Munktell riktig valg. Her kan du kjenne historiens vingeslag som nabo med de historiske Faktoriholmarna, Rademachersmedjorna, Gamla stans vakre brosteinsgater, Munktellarenan og Munktellmuseet – fullspekket med byens industrihistorie. På hotellet finnes det mange lokaler som passer for alle typer arrangementer. Fra våre konferanselokaler i Eskilstuna har dere også kort vei til industribedriftene og butikkene i Hällbybrunn og Torshälla.

Eskilstuna ligger i naturskjønne Sörmland. Hit kommer du enkelt på en drøy time med tog fra Stockholm. Skavsta flyplass og Västerås flyplass ligger også 1,5 time unna.

Velkommen til vakre Eskilstuna og våre moderne konferanse- og festlokaler!

 

Les mindre
2 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

3.2.8.003 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.