Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Grand, Borås Borås ,  Sverige

Se alle hotell i Borås, Sverige

Quality Hotel™ Grand, Borås

Borås,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel™ Grand Borås. Et utmerket valg for både konferanse og underholdning i Borås og Vest-Sverige med 219 hotellrom, syv konferanserom og stor restaurant.

Quality Hotel™ Grand, Borås 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,0
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,0
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Grand, Borås

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vurdering fra TripAdvisor

4
724 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
2

Skuffet på sommerferie

28. juli 2023, Hønefoss, Norge, 5bj_rnars

Hvor skal jeg starte? For oss, ble ikke dette oppholdet slik vi ønsket. Det var rot, feil, og dårlig kundebehandling fra enkelte ansatte fra start til slutt. Bare rot med bestilling. Vi hadde bestil…

Hvor skal jeg starte? For oss, ble ikke dette oppholdet slik vi ønsket. Det var rot, feil, og dårlig kundebehandling fra enkelte ansatte fra start til slutt. Bare rot med bestilling. Vi hadde bestilt familie-rom, men fikk et knøttlite tomannsrom. (410). Rommet var skittent og ekstremt, EKSTREMT slitt. Valgte å klage på rommet, hvorav vi fikk et litt større rom (707). Dett rommet var helt krise….Ødelagt barnesikring i vindu i 7 egt.😳 Rommet var IKKE rengjort. Det var klissete på gulvet, Fotspor fra skitten sko på badet, grisete sengetøy, søppel under senga og på gulvet, ikke tørket støv, eller fjernet søppel fra køyeseng. Jeg gikk naturligvis ned for å si ifra om dette. Resepsjonist beklaget, og sa hun skulle sende opp renhold. Vi gikk så for å spise. 4 timer etterpå, kom vi tilbake. Hadde rengjort? Nei.. rommet var like skittent og vi ble ganske skuffet. Gikk ned igjen. Samme resepsjonist spilte forundret, men var nok meget klar over at det ikke var vasket fordi før på dagen hadde de snakket om at renhold hadde dratt hjem. Vi ble så bedt om å sove på dette rommet (som var skittent) fordi de ikke hadde noen andre rom å tilby. Vi søkte så på andre hoteller i byen men kunne ikke finne noen ledige og måtte bare sove på et skittent rom. Vi ble forklart at vi skulle få kompensasjon dagen etter. Dagen etter stod det en serviceinnstilt dame i resepsjonen som beklaget, og som sa de hadde mange ledige rom. Tok henne 20 sekunder å ordne et bedre rom til oss. Dette var mye bedre da vi fikk rom i 3 egt som er nyoppusset. Men…. Vi kan ikke si oss fornøyde med oppholdet på dette hotellet. Det er langt mer å ta tak i, men detaljene tar jeg ikke her. Veien til neste «stjerne» her på Tripadvisor er lang basert på dette besøket. Viktig!! ❗️Sørg for at man får hotellrom i 3 egt når dere bestiller. 4 og 7 egt er bare tull, slitt og litt ekle rom. Vær også mer kravstore mot betjeningen, det var ikke vi, og ble behandlet som at vi måtte tåle å sove på et skittent rom til en dyr penge. Enkelte i resepsjonen bør tenke litt rundt hvilket yrke dem er i. (Alltid flere sider av en sak, men vi følte oss dårlig behandlet fra start, og vi gikk tross alt med på å bo på rommet dersom de vasket det. Noe som ikke skjedde). Da tenker jeg det er greit å klage på en høflig, konstruktiv måte. Noe jeg gjorde i resepsjo, n. Uten gehør fra førstnevnte resepsjonist. Har også svart hotellet på Feedback-e-posten man mottar. Skrevet en konstruktiv, god e-post, men ikke fått svar. Det gjør jeg nok heller ikke. Ikke her heller da det ble såppas konkret. Kommer dessverre ikke tilbake hit tror jeg. Tenk at vi ble bedt om å sive på et skittent rom…

Svar fra eier

31. august 2023

Hej Vi beklagar verkligen att er vistelse inte blev som ni önskat. Det är uppenbart att städningen av det rum ni fick inte blivit gjord som den skall. Vi vill såklart att alla våra rum skall vara rena, nystädade och välkomnande! Under sommarmånaderna har vi en del tillfällig och extra personal inne, något som skulle kunna förklara varför rutinerna brustit denna gång. Vi tar med oss denna feedback! Angående standarden på våra rum så är delar av hotellet, inklusive alla gemensamma ytor och en del av rummen, helt nyrenoverade. Rummen på de övre våningarna är än så länge de "gamla" rummen, men en renovering även av dem är planerad. Härligt att ni till slut hamnade i ett av våra nya rum på plan 3 :) Vad bra att ni var ihärdiga och uppmärksammade receptionen på problemet. 100 av 100 gånger där vi har möjlighet kommer vi att hjälpa er gäster med nya rum och övriga önskemål!

Les mere
4

Flott beliggenhet

26. juli 2023, Sola, Norge, ruthjohannes

Flott beliggenhet. Ligger fint til, med parkeringshus rett ved. God frokost, rent og pent. Hyggelig betjening. Flott trimrom med badstu i garderoben. Gangavstand til masse restauranter. Ligger en pen…

Flott beliggenhet. Ligger fint til, med parkeringshus rett ved. God frokost, rent og pent. Hyggelig betjening. Flott trimrom med badstu i garderoben. Gangavstand til masse restauranter. Ligger en pen park i nærheten det var konsert ene dagen og dans andre dagen. Fin atmosfære i bar og restaurant, hadde hatt en bedre middag om vi var uten barn. Kommer gjerne igjen

Svar fra eier

27. juli 2023

Tusen tack för din recension. Varmt välkomna tillbaka! =)

Les mere
5

Kosetur til Borås!

17. mai 2023, Gdansk, Polen, Dreamer23405295887

Aller først, fantastisk personale! Vi var heldige og fikk et kjemperom. Nydelig mat og service på restaurant Nor. Deilig frokost! Dette er nesten som å være på besøk hos venner! Vi kommer definitivt…

Aller først, fantastisk personale! Vi var heldige og fikk et kjemperom. Nydelig mat og service på restaurant Nor. Deilig frokost! Dette er nesten som å være på besøk hos venner! Vi kommer definitivt igjen! Hilsen fra Anne og Stig. Vestfold,Norge.

Svar fra eier

24. mai 2023

Hej Anne och Stig! Vad härligt att läsa era varma ord. Ni är alltid välkomna tillbaka till oss igen. Ha en fin sommar och så hoppas jag att vi ses!

Les mere
1

Skuffende opplevelse

31. juli 2022, Bergen, Norge, Blytten

Ikke bo her om du reiser med familie. Det de kaller familierom, er små dobbeltrom. Personalet var ikke mye hjelpsom. Frokosten var heller ikke noe å skryte av. Hotellet har ikke karkering, men det er…

Ikke bo her om du reiser med familie. Det de kaller familierom, er små dobbeltrom. Personalet var ikke mye hjelpsom. Frokosten var heller ikke noe å skryte av. Hotellet har ikke karkering, men det er dyrt parkeringshus rett over gaten med begrenset åpningstid.

Svar fra eier

22. august 2022

Tack för din recension och för din feedback på hur vi kan bli bättre. Vi längtar tills renoveringen blir klar och då kommer vi även få 60 nya um varav fler i större storlek. Välkommen tillbaka!

Les mere
1

Dårligste hotellet jeg har bodd på i løpet av de siste 20 årene

14. desember 2021, Gjerdrum, Norge, Gladmat1

Dette var dårlig, det starter med treg innsjekking. Vi ble oversett fordi det tydeligvis var viktigere å snakke lenge med kollegaer. Rommet var skittent og støvete, frokosten hadde riktig nok bløtko…

Dette var dårlig, det starter med treg innsjekking. Vi ble oversett fordi det tydeligvis var viktigere å snakke lenge med kollegaer. Rommet var skittent og støvete, frokosten hadde riktig nok bløtkokte egg men det var kalde og tilbudet forøvrig ved frokosten var elendig. Det var utbedringsarbeider på hotellet, slik at det ikke var mulig å benytte rommet til kontorarbeid på dagtid. Selv ikke henvendelser til hotellets ledelse etter oppholdet er besvart til tross for flere purringer, dette viser bare hvordan dette hotellet fremstår dessverre. Her trengs det virkelig en gjennomgang av rutiner og mulig utskifting av ledelse om dette skal bli bra!
Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.