Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Grand, Borås Borås ,  Sverige

Quality Hotel™ Grand, Borås

Borås,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel™ Grand Borås. Et utmerket valg for både konferanse og underholdning i Borås og Vest-Sverige med 219 hotellrom, syv konferanserom og stor restaurant.

Quality Hotel™ Grand, Borås 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,8
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,8
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Grand, Borås

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2026

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2026.

Frokost

Frokosten er dagens viktigste måltid, sies det. På Quality Hotel™ serverer vi et stort utvalg av økologiske produkt. Blant annet serveres ulike sorter brød, et stort utvalg pålegg, fersk frukt og ulike sorter yoghurt. Selvsagt tilbyr vi flere alternativer av laktose-, melke- og glutenfrie produkter og godsaker.

Åpningstider

Mandag - fredag: 06:00 - 09:00
Lørdag - søndag: 07:00 - 10:00

Om du ikke bor på hotellet er du veldkommen til å nyte frokosten vår ved tilgjengelighet. Prisen er 185 SEK per person. På mandager er de 2 for 1 på vår frokostbuffé.

Vår frokost kan ha varierende åpningstider i ferien og visse helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider. 

Parkering

Quality Hotel™ Grand har egne parkeringsplasser som ligger i et inngjerdet område ved siden av hotellet. Det er et begrenset antall plasser og vi anbefaler at du bestiller plass på forhånd via resepsjonen. Prisen er 215 SEK per natt. Siden vi er et sentralt beliggende hotell, er det flere alternativer tilgjengelig i nærheten av hotellet - snakk med resepsjonen ved ankomst så hjelper vi deg.

Treningsrom

Hotellets treningsrom er stengt på grunn av den pågående oppussingen. Treningsrommet forventes å stå klart i slutten av februar 2023. Frem til da vil resepsjonen gjerne gi deg anbefalinger om nærmeste treningsstudio. Treningsrommet vi bygger nå vil bli det største i Borås, med både apparater, vekter, og område for yoga/avslapping samt badstue.

Lounge 24

Skulle du bli fysen på noe godt i løpet av dagen, kvelden eller natten, så har vi et bredt utvalg av snacks, lette måltider, drikke og andre nødvendigheter i Lounge 24 ved lobbyen. Med Lounge 24 kan du være både syvsover og nattugle. Velkommen hit, når som helst!

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 SEK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 SEK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

Renseri

Quality Hotel™ Grand, Borås tilbyr vaskeservice. Legg igjen klærne dine i resepsjonen senest kl. 09.00, så får du tilbake vasken din kl. 18.00 samme dag.

Wifi

Alle våre hotellrom og fellesarealer har gratis trådløst internett.

Andre tjenester

  • Gratis WiFi
  • Bankettsal
  • Utendørs parkering
  • Flatskjerm
  • Popkornmaskin
  • Kaffemaskin på utvalgte rom
  • Strykejern og strykebrett
  • Møterom
  • 100 % røykfritt hotell

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.2.003 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.