Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Aronsborg Konferenshotell Bålsta ,  Sverige

Aronsborg Konferenshotell

Bålsta,  Sverige

Aronsborgs Konferenshotell er et rendyrket møte- og konferanseanlegg, med vakker beliggenhet ved Mälarens strand i Bålsta. Fra Stockholm, Uppsala og Arlanda flyplass tar det deg mindre enn en time å nå oss. Vi har 388 sengeplasser og 22 konferanselokaler.

Aronsborg Konferenshotell 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,1
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,1
av 10
Vurdering av Aronsborg Konferenshotell

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Nyrenoverte Aronsborg Konferansehotell utenfor Stockholm er ikke et ombygd herskapshus eller et maskert byhotell. Allerede ved første spadetak visste vi hva Aronsborg skulle være: Et unikt kurs- og konferanseanlegg, nøye planlagt for å oppfylle sitt formål.

Strategisk beliggenhet mellom Stockholm, Arlanda, Uppsala & Västerås

En av fordelene med Aronsborg er vår geografiske beliggenhet, vi ligger vakkert plassert ved Mälaren. Du kommer deg enkelt hit med buss, tog eller bil. 

Aronsborgs konferanseaktiviteter med mat og sjokolade

Våre mest populære konferanseaktiviteter er de innen teambuilding gjennom matlaging - om det så er i form av en konkurranse eller som en hyggelig gruppeaktivitet. Les mer under aktiviteter

Treningsrom, parkering

Kostnadsfri parkering og treningsmuligheter er kun noen av alle servicetilbud vi tilbyr. Her kan du lese mer om hva som finnes på hotellet

Konferanser og event for 500 personer

Som kurs- og konferanseanlegg er Aronsborg noe helt unikt. Bare det at vi kan håndtere grupper upp till 500 personer er unikt i seg selv. Enda mer unikt er alle våre muligheter til å tilpasse møtelokaler og omgivelser - til alt fra små møter rundt runde bord, til store kongresser, konferanser eller produktlanseringer.

Aktiviteter under konferansen

Aronsborg tilbyr ulike former for matlagingsaktiviteter, men også en mengde andre alternativer for teambuilding, underholdning, avkobling og eventyr. Les mer om vår sjokoladeskole, matlagninskurs og andre muligheter for teamaktiviteter her

Kjærlighet, omtanke og sjokolade

Vi på Aronsborg er ekspert på møter og sjokolade. Vi har arrangert møter og konferanser siden 1989, og under den her tiden har vi utviklet og finslipet en liten filosofi. Vi vil, helt enkelt, at alt vi gjør her på Aronsborg skal bære preg av kjærlighet, omtanke og sjokolade. Vi vil stå for et ekte og varmt vertskap og en genuint god service. Sjokoladen er et tydelig symbol for denne omtanken: noe en lengter etter, noe som føles godt i magen og noe som gir mersmak. 

Kontakt

  • Helgövägen 7 74630 Bålsta , Sverige

Finn frem til hotellet

Tog

Tog til Bålsta stasjon,
bytt til lokalbuss eller taxi.

Buss

Lokalbuss 301 til holdeplass Helgövägen/Aronsborg.

Fra Arlanda flyplass

SL-buss 579 går en gang i timen mellom kl. 06.00 - 19.00 til Bålsta bussterminal. Alternativt taxi til hotellet.

Fra Bålsta stasjon

Lokalbuss 301 eller taxi til hotellet.

Taxi

Vi anbefaler Bålsta Taxi,
telefon +46 171 500 49.

Om Aronsborg Konferenshotell

Antall rom

196 stk - 388 senger

Antall konferanselokaler

22 stk - plass for opptil 475 deltagare 

Avstand flyplass

Arlanda flyplass: 5 mil,
ca. 40 min med bil

Avstand lokaltrafikk

Bålsta stasjon: 2 km

Bussholdeplass Helgövägen/Aronsborg: 100 m

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.