Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Aronsborg Konferenshotell Bålsta ,  Sverige

Se alle hotell i Bålsta, Sverige

Aronsborg Konferenshotell

Bålsta,  Sverige

Aronsborgs Konferenshotell er et rendyrket møte- og konferanseanlegg, med vakker beliggenhet ved Mälarens strand i Bålsta. Fra Stockholm, Uppsala og Arlanda flyplass tar det deg mindre enn en time å nå oss. Vi har 388 sengeplasser og 22 konferanselokaler.

Aronsborg Konferenshotell 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,4
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,4
av 10
Vurdering av Aronsborg Konferenshotell

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Velkommen til Aronsborg Konferenshotell! Her har vi samlet svarene på de mest vanlige spørsmålene fra våre gjester. Nøl ikke med å spørre oss om det er noe du lurer på.

Parkering

Vi har ca. 275 gratis parkeringsplasser for våre gjester.

Bagasjeoppbevaring

Som gjest hos oss kan du benytte deg av vårt rom for bagasjeoppbevaring, både før og etter utsjekking.

Wifi

Hele hotellet har gratis Wi-Fi som du kan bruke til din PC, nettbrett eller mobiltelefon. Passord til nettverket får du i resepsjonen.

Aktiviteter

Hos oss kan du være baker for en dag, trene i treningsrommet, nyt det varme bassenget, lage smaksrike desserter - eller hvorfor ikke utfordre dine kolleger i leirdueskyting etter en tur med RIB-båt på innsjøen Mälaren? Kontakt oss gjerne for alternativer.

Kontantfritt hotell

Aronsborg Konferenshotell er et kontantfritt hotell. For oss som jobber på hotellet innebærer det en sikrere arbeidsplass, minsker risikoen for ran, motvirker kriminell virksomhet og gir personalet mer tid til våre gjester. For våre gjester og besøker innebærer det trygghet gjennom en kjapp og sikker betaling. Vi tar i mot alle vanlige betalings- og kredittkort. Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål.

Inn- og utsjekking

Innsjekking fra kl. 15.00
Utsjekking senest kl. 10.00

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 07.00 - 09.00
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i sommerperioden og ved spesielle helger. Kontakt hotellet for åpningstider.

Bestill konferanse

OBS! Aronsborg Konferenshotell er ikke bookbart online. Kontakt oss gjerne for mer informasjon og bestilling på +46 8 22 59 59 eller via bokning@aronsborg.se.

 

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.