Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Aronsborg Konferenshotell Bålsta ,  Sverige

Aronsborg Konferenshotell

Bålsta,  Sverige

Aronsborgs Konferenshotell er et rendyrket møte- og konferanseanlegg, med vakker beliggenhet ved Mälarens strand i Bålsta. Fra Stockholm, Uppsala og Arlanda flyplass tar det deg mindre enn en time å nå oss. Vi har 388 sengeplasser og 22 konferanselokaler.

Aronsborg Konferenshotell 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,5
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,5
av 10
Vurdering av Aronsborg Konferenshotell

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

På Aronsborg har vi en tydelig aktivitetsprofil på mat og sjokolade. Våre mest populære konferanseaktiviteter er teambuilding gjennom matlaging - om det så er i form av en konkurranse eller som en hyggelig gruppeaktivitet. Sjokoladesmaking med avec er også en populær konferanseaktivitet. Vi har i tillegg et godt samarbeid med flere aktivitetsselskaper. Det er et stort utvalg av fine områder i hagen, ved innsjøen og innendørs på Aronsborg, som er ideelle for alle typer aktiviteter, teambuilding, sportsaktiviteter og opplevelser. 

Aktiviteter for alle anledninger

En av de mest populære aktivitetene på Aronsborg er vår sjokoladeskole, hvor du kan lage dine egne sjokoladetrøffler og praliner. Vi kan også organisere alt fra leirdueskyting og RIB-båtturer på innsjøen Mälaren, til utendørs rebusløp, kokurranser, teamøvelser, sykling, sport, yoga og qi gong, besøk til Lasse Åbergs museum, forelesninger, show og underholdning. Vi har god plass inne, samt store grøntområder utendørs med både fotballbane, driving-range og innsjøen Mälaren like ved.

Sjokoladeskole

En av de mest populære aktivitetene på Aronsborg er sjokoladeskolen vår, hvor du kan lage dine egne sjokoladetrøffler og praliner. I vår Event Court, ved matlagingsøyene våre, kan opp til 72 personer lære seg å lage og smaksette sjokoladetrøffler og praliner, samtidig som man lærer mer om sjokoladens spennende verden.

Mer sjokolade

Kjøkkensjefen vår har til og med spesialkomponert en flerrettersmeny med kakao som ingrediens i samtlige retter. Bestill, og få en nydelige smaksopplevelser. Du kan også bestille klassiske sjokoladesmakinger, sjokoladesmakingsaktivitetene Chocolate Break, Afternoon Xoco Tea, Sjokoladedrikkskole og mye mer rundt temaet sjokolade. 

Ulike lokaler for ulike anledninger

Vinterträgården er et åpent og lyst område som for eksempel kan brukes som spiseområde, møtelokale eller utstillingsplass. Her er det også mulig å kjøre inn biler. Vår Event Court og tilhørende Vinterträdgård samt Chocolate Bar kan både brukes som en helhetlig arena, og som tre uavhengige og helt unike arrangementslokaler. Chocolate Bar og Vinterträdgården kan åpnes opp til ett stort og felles lokale som passer utmerket til for eksempel utstillinger.  

Chocolate Bar

I direkte tilknytning til vår Event Court ligger Chocolate Bar, et herlig barmiljø som også kan brukes i sammenheng med ulike møter og events. Behagelig innredet med mange flyttbare sittegrupper og med en 15 meter lang bardisk som ser ut som en sjokoladekake er Chocolate Bar et hyggelig sted for mingling.

Äppelträdgården

Fra Vinterträdgården kommer du direkte ut til vår store Äppelträdgård og vår hyggelige tursti. Grill- og BBQ-bufféten eller sjøkrepsen kan raskt flyttes inn i Vinterträdgården dersom værgudene ikke er helt på vår side.

Lilla Köket

Lilla Köket gir en herlig følelse av å sitte å prate sammen "hjemme på kjøkkenet". For grupper på opptil 10 personer kan vi gjennomføre matlagingsaktiviteter eller sjokoladeskole i det tilhørende matlagingsområdet. Lilla Köket passer også utmerket for drikkesmakinger.

Restauranter og barer

Mer informasjon om mat og drikke, våre restaurantfasiliteter, barer og vår nattklubb finner du her  .

Bestill event

OBS! Aronsborg Konferenshotell er ikke mulig å booke online. Kontakt oss gjerne for mer informasjon og bestilling
på +46 8 22 59 59 eller via bokning@aronsborg.se.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.