Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Xpress Tromsø Tromsø ,  Norge

Comfort Hotel® Xpress Tromsø

Tromsø,  Norge

Med supersentral beliggenhet i Tromsø gir Comfort Hotel Xpress deg et helt nytt hotellalternativ. Tenk smart, effektivt og det man trenger. Vi kan Tromsø, og guider deg til de beste restaurantene, museene og opplevelsene.

Comfort Hotel® Xpress Tromsø 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Comfort Hotel Xpress Tromsø ligger i byens sentrum, med gangavstand til alt som må ses og oppleves.

Vi tenker nytt

Comfort Hotel Xpress er annerledes! Hotellet åpnet i 2014, og her finner du den siste teknologien og de sterkeste fargene. Her er det lite som er meningsløst eller i veien, vi liker det som er edgy. Vi er ikke som andre, helt enkelt.

No fuzz

Dette er et hotell med smarte løsninger, for deg som ikke vil legge penger på unødvendige saker. Det betyr at du slipper dyre tjenester som room service og minibar på rommet. Derimot finner du mye snacks, mat og drikke i vår lobbyshop, som er åpen døgnet rundt. Vi gjør også vårt beste for å påvirke miljøet så lite som mulig, noe du vil merke når du bor her. Vi har kuttet ut hotellrestauranten, og bytter ikke håndklær og sengetøy for deg hver dag.

Shopping

Når du bor midt i Tromsø er det kort vei til alt. Hovedgata er bokstavelig talt rett rundt hjørnet, men det er mange skjulte skatter å finne andre steder også. Fortell oss hva du er på utkikk etter, og vi guider deg i rett retning. Vil du ta deg en sykkeltur? Vi har sykler du kan leie! Her kan du også lese litt mer om Tromsø.

Restaurant

Ett ord: Mange. Som flaks er har vi sultne medarbeidere som mer enn gjerne peker ut riktig restaurant for deg, basert på hva du har lyst til å spise, eller hvor mye du har lyst til å betale. Uansett om det er en burger, sjømat, grønnsaker eller snop - Tromsø kommer ikke til å skuffe.

Tromsø

Øya ligger perfekt til med direkte nærhet til både hav og arktiske fjell. Midnattssolen og nordlys inviterer til ekstraordinære skiopplevelser, snøsafari, båtturer, oppdagelsesferder og mye (mye!) natur-ekstravaganza.

Kule og kompakte rom

Vi har 192 smarte hotellrom, som er kompakte, med lekre farger og moderne møbler. Du får alltid et rent og fresht rom når du kommer til oss. Men for å kunne være et enda rimeligere hotellalternativ i Tromsø så ryddes ikke rommene for deg hver dag. Om du bor over en periode, rydder og vasker vi rommet hver fjerde dag. Vi kommer gjerne og fikser litt for deg i mellomtiden, men da mot en mindre avgift. Kom, så forteller vi deg mer om hvorfor og hvordan!

Trening

Vi samarbeider med et lokalt treningssenter hvor våre gjester kan trene for 80 kr per gang. Kontakt oss eller spør i Barception hvis du vil vite mer.

Cash free

Comfort Hotel Xpress Tromsø gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål.

Vi ønsker velkommen til Comfort Hotel Xpress i Tromsø – det perfekte valget for den moderne og prisbevisste på tur!

Kontakt

  • Grønnegata 35 9008 Tromsø , Norge

Finn frem til hotellet

Taxi

Vi anbefaler Tromsø Taxi

Om Comfort Hotel Xpress Tromsø

Antall hotellrom

192 rom - 322 senger

Avstand flyplass

Tromsø Airport: 5,7 km

Avstand lokaltrafikk

Buss: 1 min

 

Om Comfort Hotel©

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.