Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Xpress Tromsø Tromsø ,  Norge

Se alle hotell i Tromsø, Norge

Comfort Hotel® Xpress Tromsø

Tromsø,  Norge

Med supersentral beliggenhet i Tromsø gir Comfort Hotel Xpress deg et helt nytt hotellalternativ. Tenk smart, effektivt og det man trenger. Vi kan Tromsø, og guider deg til de beste restaurantene, museene og opplevelsene.

Comfort Hotel® Xpress Tromsø 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,2
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,2
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Xpress Tromsø

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vurdering fra TripAdvisor

4
1055 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4,5
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
2

Lite imøtekommende

14. april 2024, Kårvikhamn, Norge, RayRen5

Forretningsreise med jobben. Resepsjonen var lite tilgjengelig. Såvidt den ansatte ville røyse seg fra pauserommet for å sjekke meg ut. Ble ikke godt tatt imot, som jeg synes er synd. Samme person var…

Forretningsreise med jobben. Resepsjonen var lite tilgjengelig. Såvidt den ansatte ville røyse seg fra pauserommet for å sjekke meg ut. Ble ikke godt tatt imot, som jeg synes er synd. Samme person var på jobb hele helgen. Drar ikke dit igjen
Les mere
1

Styr unna!

19. januar 2024, , Terje N

8500 kroner for et lite dobbeltrom i 3 døgn på dette hotellet er et ran. Utsikten var til en svart murvegg 3 meter fra vinduet. Ingen tømte søppel eller så over badet på 3 døgn. Ikke var det vannglas…

8500 kroner for et lite dobbeltrom i 3 døgn på dette hotellet er et ran. Utsikten var til en svart murvegg 3 meter fra vinduet. Ingen tømte søppel eller så over badet på 3 døgn. Ikke var det vannglass, selv om et oppslag på badet oppfordret til å drikke rent vann. Termostatstyrt hårtørker virket 20 sekunder før den måtte ha pause. Stusselig utvalg av frokost/kioskvarer i resepsjonen. Attpåtil måtte jeg betale en irriterende hundrelapp ekstra for litt tidlig innsjekk. Slikt bygger ikke lojalitet. STYR UNNA!

Svar fra eier

8. februar 2024

Hei Terje, Tusen takk for ar du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Det setter vi stor pris på. Vi er ett Comfort Xpress hotell så vi tar ikke stay cleaning på våre rom med mindre man bor 5 netter eller mere. Vannglass kan man få i resepsjonen, vi tilbyr som regel dette til alle våre gjester ved innsjekk eller nevner at det kan hentes nede i resepsjonen. leit å høre at vi ikke levde opp til forventningene. Med vennlig Hilsen Silje

Les mere
1

Styr unna

11. januar 2024, Tromsø, Norge, S3930EBthomasl

Dette pleide å være bra. Nå er det ingen service. Ingen er opptatt av å jobbe. Det som før var et flott utvalg av mat som ble tilbudt for gjester er en latterlig samling av elendig utvalg og tomme hyl…

Dette pleide å være bra. Nå er det ingen service. Ingen er opptatt av å jobbe. Det som før var et flott utvalg av mat som ble tilbudt for gjester er en latterlig samling av elendig utvalg og tomme hyller. Og det hele er generelt slitent. 2500,- kroner natta er dette et ran.
Les mere
5

Sentrumsnært, praktisk og effektivt!

24. oktober 2023, Nesodden, Norge, losalex2233

Smidige og smilende ansatte som effektivt setter gjestens behov i sentrum gjorde dette til et vellykket opphold. Her var det varmt vann i dusjen og så mange håndklær du kunne ønske deg. Innsparingsdet…

Smidige og smilende ansatte som effektivt setter gjestens behov i sentrum gjorde dette til et vellykket opphold. Her var det varmt vann i dusjen og så mange håndklær du kunne ønske deg. Innsparingsdetaljer som rengjøring hvert fjerde døgn, ingen frokost og annet kler faktisk dette hotellet mye bedre enn mange andre hoteller som holder en mer kostbar profil. Flott utsikt fra øverste etasje og god oppfølging gjennom hele oppholdet gir en overraskende og positiv luksusfølelse!

Svar fra eier

26. oktober 2023

Hei Losalex2233, Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding, det setter vi veldig pris på. Så hyggelig å lese at de ansatte tok ga deg god service og at det var et vellykket opphold hos oss. Håper vi ser deg tilbake hos oss neste gang du er i Tromsø i på besøk. Ønsker deg en riktig fin dag.

Les mere
3

Fint å ha med hund, men sjekk regningen før du drar.

6. oktober 2023, , Anne-Grethe S

Fint sted å ha med hund, som jeg hadde. MEN, og det er stort men - jeg ble trukket ekstra fra visakortet mitt da de som stod i resepsjonen ikke godkjente gavekortet jeg hadde. Først etter flere telefo…

Fint sted å ha med hund, som jeg hadde. MEN, og det er stort men - jeg ble trukket ekstra fra visakortet mitt da de som stod i resepsjonen ikke godkjente gavekortet jeg hadde. Først etter flere telefoner ble det løst og etter en snau uke fikk jeg tilbakebetalt det som var trukket for mye. Mens jeg stod der - uten å fortelle meg det, og uten å gi meg gavekortet tilbake. Og de trakk fra kortet som ble brukt den dagen jeg kom - så jeg hadde ikke mitt kort fremme. Først da jeg satt i bilen og dobbeltsjekket kvitteringen så jeg at det var trukket ekstra. Det ble mange telefoner før det var løst. Og jeg skulle få en tilbakemelding - den venter jeg fortsatt på 😜 Så sjekk hva de har trukket før du drar derfra. Forøvrig så var det heller ikke nok frokostpakker hverken på fredag eller søndag ..... Pluss for store rom.

Svar fra eier

26. oktober 2023

Hei Annegresk, Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding, det setter vi veldig pris på. Så beklagalig at dette skjedde med deg og vi har sagt unnskyld for dette og ordnet slik at du har fått pengene tilbake. Vi lærer hele tiden og tar så klart veldig god lærdom av dette, slik at det ikke skal skje igjen i fremtiden. Så her er det bare å passe godt på rutinene sine. Kjempe glad for at du følger opp og gir oss din tilbakemelding, den tar vi absolutt til oss. Så håper jeg at du en gang i fremtiden ønsker å bo hos oss igjen! Igjen, beklager så mye for det som skjedde og ut fra dette så kan vi bare bli bedre i jobben vår.

Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.