Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Xpress Tromsø Tromsø ,  Norge

Se alle hotell i Tromsø, Norge

Comfort Hotel® Xpress Tromsø

Tromsø,  Norge

Med supersentral beliggenhet i Tromsø gir Comfort Hotel Xpress deg et helt nytt hotellalternativ. Tenk smart, effektivt og det man trenger. Vi kan Tromsø, og guider deg til de beste restaurantene, museene og opplevelsene.

Comfort Hotel® Xpress Tromsø 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,7
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,7
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Xpress Tromsø

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2026

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2026.

Vurdering fra TripAdvisor

4
1039 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4,5
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Sentrumsnært, praktisk og effektivt!

24. oktober 2023, Nesodden, Norge, losalex2233

Smidige og smilende ansatte som effektivt setter gjestens behov i sentrum gjorde dette til et vellykket opphold. Her var det varmt vann i dusjen og så mange håndklær du kunne ønske deg. Innsparingsdet…

Smidige og smilende ansatte som effektivt setter gjestens behov i sentrum gjorde dette til et vellykket opphold. Her var det varmt vann i dusjen og så mange håndklær du kunne ønske deg. Innsparingsdetaljer som rengjøring hvert fjerde døgn, ingen frokost og annet kler faktisk dette hotellet mye bedre enn mange andre hoteller som holder en mer kostbar profil. Flott utsikt fra øverste etasje og god oppfølging gjennom hele oppholdet gir en overraskende og positiv luksusfølelse!

Svar fra eier

26. oktober 2023

Hei Losalex2233, Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding, det setter vi veldig pris på. Så hyggelig å lese at de ansatte tok ga deg god service og at det var et vellykket opphold hos oss. Håper vi ser deg tilbake hos oss neste gang du er i Tromsø i på besøk. Ønsker deg en riktig fin dag.

Les mere
3

Fint å ha med hund, men sjekk regningen før du drar.

6. oktober 2023, , Anne-Grethe S

Fint sted å ha med hund, som jeg hadde. MEN, og det er stort men - jeg ble trukket ekstra fra visakortet mitt da de som stod i resepsjonen ikke godkjente gavekortet jeg hadde. Først etter flere telefo…

Fint sted å ha med hund, som jeg hadde. MEN, og det er stort men - jeg ble trukket ekstra fra visakortet mitt da de som stod i resepsjonen ikke godkjente gavekortet jeg hadde. Først etter flere telefoner ble det løst og etter en snau uke fikk jeg tilbakebetalt det som var trukket for mye. Mens jeg stod der - uten å fortelle meg det, og uten å gi meg gavekortet tilbake. Og de trakk fra kortet som ble brukt den dagen jeg kom - så jeg hadde ikke mitt kort fremme. Først da jeg satt i bilen og dobbeltsjekket kvitteringen så jeg at det var trukket ekstra. Det ble mange telefoner før det var løst. Og jeg skulle få en tilbakemelding - den venter jeg fortsatt på 😜 Så sjekk hva de har trukket før du drar derfra. Forøvrig så var det heller ikke nok frokostpakker hverken på fredag eller søndag ..... Pluss for store rom.

Svar fra eier

26. oktober 2023

Hei Annegresk, Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding, det setter vi veldig pris på. Så beklagalig at dette skjedde med deg og vi har sagt unnskyld for dette og ordnet slik at du har fått pengene tilbake. Vi lærer hele tiden og tar så klart veldig god lærdom av dette, slik at det ikke skal skje igjen i fremtiden. Så her er det bare å passe godt på rutinene sine. Kjempe glad for at du følger opp og gir oss din tilbakemelding, den tar vi absolutt til oss. Så håper jeg at du en gang i fremtiden ønsker å bo hos oss igjen! Igjen, beklager så mye for det som skjedde og ut fra dette så kan vi bare bli bedre i jobben vår.

Les mere
4

Billig og sentralt

26. mai 2022, Haugesund, Norge, Ledypvik

Billig og ok overnatting. Hotellet er hva det er, enkelt - men gir god verdi for pengene. Hotellet ligger sentralt, og er et typisk comfort hotell. Særlig når det er mye trøkk i Tromsø, kan man finne…

Billig og ok overnatting. Hotellet er hva det er, enkelt - men gir god verdi for pengene. Hotellet ligger sentralt, og er et typisk comfort hotell. Særlig når det er mye trøkk i Tromsø, kan man finne et rom til en Okey pris her, om det er det viktige

Svar fra eier

27. mai 2022

Hei Ledypvik, Tusen hjertelig takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding på oppholdet hos oss. Dette setter vi pris på. Veldig hyggelig å høre at vi det er god verdi for pengene og at vi er sentral. Som du sier et typisk Comfort Hotell. Vi håper vi ser deg tilbake hos oss om du skal besøke Tromsø igjen.

Les mere
2

Velger noe annet neste gang.

18. desember 2021, , E4884FVnikkib

Møtte en stappfull resepsjon med omtrent 40 italienere som lå strødd (!) rundt om kring på sofaer og stoler for å vente på innsjekk. Mulig det var noe galt med systemet den dagen men det ble overhodet…

Møtte en stappfull resepsjon med omtrent 40 italienere som lå strødd (!) rundt om kring på sofaer og stoler for å vente på innsjekk. Mulig det var noe galt med systemet den dagen men det ble overhodet ikke tatt hensyn til noe smittevern. Vel innsjekket, nøkkel utdelt, gikk jeg mot rommet. I gangene lå det flere brukte snus. Rommet var enkelt, gardinen hang på halv 8 og det var utsikt rett i smuget. Nuvel. Om natten var det en rabalder uten like av andre gjester som skulle på byen og jeg ble vekket flere ganger. Til tross for at jeg var sølvmedlem fikk jeg ingen senere utsjekk men det var ikke så farlig. Jeg hastet ut og rett inn på et annet hotell:)

Svar fra eier

19. desember 2021

Hei E4884FVnikkib, Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding, det setter vi pris på. Vi hadde dessverre problmer med datasystemet i 40 min den fredag og det var en gruppe på 15 stykker som skulle sjekke inn. Vi beklager for at det føltes som at vi ikke tok smittevern på alvor, men vi kan kun oppfordre til og holde avstand og så er det dessverre opp til hvert enkelt menneske hva de velger å gjøre med det. Nå var denne gruppen en kohort som reiste sammen. :) Men fullforståelse for din situasjon og at det opplevdes som at smittevern ikke var ivaretatt. Vi jobber så godt vi kan med og ivareta smittevern hos oss. Så klart skal man få sove godt om natten når man bor på hotell og det er veldig beklagelig at vi dessverre hadde feststemte mennesker på huset. Så må jeg bare beklage igjen for dette med gardinene på rommet ditt, vi har dagelig sjekker av rom - så her får vi gå over våre rutiner. Takk for at du sier i fra, dette hjelper oss å blir bedre i jobben vår. Det stemmer at sølvmedlemmer kan få utsjekk frem til kl 16.00, dette er et forbehold om at hotellet ikke er fullbooket. Da kan vi dessverre ikke gi det og det var akkurat det vi var den helgen. Så veldig trist at du hastet videre og rett inn på et annet hotell, vi ønsker jo at våre gjester trives hos oss. Håper vi kan se deg tilbake hos oss, sånn at vi kan få muligheten til å rette opp i den følelsen du nå sitter igjen med. Beste hilsner fra alle oss på Comfort Xpress.

Les mere
1

Elendig Service

16. desember 2021, Alanya, Tyrkia, fjohann4

Personalet er frekke, anklagende og griske. Grer alle over en kam. Jeg anbefaler ingen å tilbringe tid på dette hotellet. Betal heller noen ekstra kroner på ett bedre hotell, de vil sannsynligvis krev…

Personalet er frekke, anklagende og griske. Grer alle over en kam. Jeg anbefaler ingen å tilbringe tid på dette hotellet. Betal heller noen ekstra kroner på ett bedre hotell, de vil sannsynligvis kreve ekstra penger av deg uansett i etterkant av oppholdet. Terningkast 1.
Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.2.003 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.