Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Xpress Tromsø Tromsø ,  Norge

Comfort Hotel® Xpress Tromsø

Tromsø,  Norge

Med supersentral beliggenhet i Tromsø gir Comfort Hotel Xpress deg et helt nytt hotellalternativ. Tenk smart, effektivt og det man trenger. Vi kan Tromsø, og guider deg til de beste restaurantene, museene og opplevelsene.

Comfort Hotel® Xpress Tromsø 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,4
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,4
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Xpress Tromsø

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Xpress-frokost

Folk er forskjellige. Noen liker egg, bacon og hele pakka, mens andre nøyer seg med en coffee-to-go. Vi har derfor valgt å skippe frokostbuffeten. I Barception har vi funnet frem et digg utvalg frokostprodukter og nykvernet Fairtrade-kaffe. Kjøp det du er sugen på og ta den med opp på rommet, ut i Tromsøs gater, eller sett deg ned i vår lobby for å spise, henge og surfe.

Parkering

Kommer du i bil? Du finner parkering i et parkeringshus rett ved hotellet, mot en kostnad.

Lobbyshop & Barception

I lobbyen finner du vår Lobbyshop og Barception. Her selger vi alt fra sandwicher og nøtter, til cocktails og øl fra bryggeriet rundt hjørnet. Musikken står alltid på i bakgrunnen, og vi har en stor TV for alle store events som skjer rundt i verden. Sofaene og stolene står klare for deg - slapp av, eller ta med møtet ditt hit.

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 NOK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 NOK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

Self service station

Alle hater kø. Sjekk inn selv på våre smarte check-in automater, eller i vår Barception som er bemannet 24/7. The future is here to stay!

Wi-fi

WiFi to the people! Gratis trådløst internett finner du over hele hotellet. Velg nettverk «Comfort Hotel». Du trenger ikke noe passord. Enkelt og greit. The way we like it.

Andre tjenester

  • Flatskjerm
  • TV
  • Bar

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.