Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Tønsberg Tønsberg ,  Norge

Se alle hotell i Tønsberg, Norge
  • Treningsrom og nærbilde av treningsmanualer ved Quality Hotel Tønsberg
  • Treningsrom med vekter, store treningsballer og treingsmaskiner ved Quality Hotel Tønsberg

Quality Hotel™ Tønsberg

Tønsberg,  Norge

Quality Hotel Tønsberg er et fullservice konferansehotell i byens sentrum. Hotellet har lokaler som er optimale til konferanser og eventer, med en arkitektur inspirert av byens maritime historie.

Quality Hotel™ Tønsberg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,4
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,4
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Tønsberg

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vurdering fra TripAdvisor

4
845 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
3

Et veldig bra hotell som har tapt seg på kort tid.

25. august 2023, Tromsø, Norge, RagnarD

Hotellet har tapt seg veldig mye siden mitt forrige opphold, både med tanke på service, renhold og stand. Som gjest forventer man å bli ønsket velkommen med et smil, men det virket som mer en byrde a…

Hotellet har tapt seg veldig mye siden mitt forrige opphold, både med tanke på service, renhold og stand. Som gjest forventer man å bli ønsket velkommen med et smil, men det virket som mer en byrde at vi kom. Ingen medlemsfordeler ble innfridd - det er ok, men et smil kan man kanskje forvente? Renhold av rom var direkte fraværende. Rom var utstyrt med et håndkle som tydeligvis skulle strekke til ved bruk av bad tre dager og ved bruk av fasilitetene på taket(badstu og svømmebasseng). På badet fant jeg en stor hårdott med lange hår, mens mitt hår på det lengste er 12mm…underbygger bare manglende rengjøring, noe også en venn opplevde da han fant en kontaktlinse på vasken(bruker ikke linser selv). Rom var ok, men merkbart mer slitt enn sist. Kan være at manglende rengjøring får det til å se mer slitt ut enn det er. Har vært på hotellet tidligere og da leverte personalet så til de grader. Mine forventninger var derfor naturlig nok høye og ble ikke innfridd. Dårligste Choice/Strawberryopphold på 8 år. Med en del ris skal det også gis litt ros til personalet i Bar X, hotellets bar. De hadde forstått betydningen av ordet service.

Svar fra eier

1. september 2023

Hei Ragnar, først og fremst tusen takk for tilbakemelding - det hjelper oss å bli bedre i tiden fremover. At du ikke ble godt tatt i mot i resepsjonen ved innsjekk er ikke godt nok og vi vil følge opp resepsjonen hos oss. Et smil er det minste man kan forvente, og om vi ikke klarer å tilby deg noen av fordelene bør vi i det minste informere om dette. Jeg beklager at du ikke fikk den velkomsten du fortjener da du sjekket inn. Selv om hotellet aldres så skal vi selvfølgelig påse at rommet er rent, og det skal ikke ligge igjen noe fra forrige gjest. Vi følger opp våre kontrollrutiner av rom før rom klarmeldes til ny(e) gjester. Takk for at du sier ifra til oss og beklager på det sterkeste. Vi tar med oss tilbakemeldingen din vedrørende rengjøring, service og skal ta tak i dette i den enkelte avdeling. Og ikke minst skal vi melde videre den flotte tilbakemeldingen din til personalet i Bar X! :-) Jeg håper vi får gleden av å ønske deg velkommen igjen, og vise at vi kan bedre enn hva du opplevde hos oss under dette oppholdet. Håper vi sees! :-)

Les mere
3

Helt gjennomsnittlig

3. august 2023, , mattaare

Bodde på Sjøboden. Helt okai, men merker at hotell nå har blitt veldig dyrt for middels standard. Frokosten var ikke noe spesiell og manglet bacon (som jeg setter merkelig god pris på ved en hotell-fr…

Bodde på Sjøboden. Helt okai, men merker at hotell nå har blitt veldig dyrt for middels standard. Frokosten var ikke noe spesiell og manglet bacon (som jeg setter merkelig god pris på ved en hotell-frokost). Veldig kul takterrasse med basseng og servering. Bra beliggenhet. Alt i alt helt gjennomsnittlig.

Svar fra eier

11. august 2023

Hei mattaare, tusen takk for besøket og ikke minst for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding. Jeg håper du velger oss også neste gang du er i Tønsberg! :-)

Les mere
5

Veldig bra hotell

16. juli 2023, , Wenche G

Fine romslige og rene rom. Veldig god frokost. De ansatt var veldig service innstillte og hyggelige. Men Securitas vaktene som jobbet på Brazzeriet lørdag 15.juli bør finne seg en ny jobb!! Vi visste…

Fine romslige og rene rom. Veldig god frokost. De ansatt var veldig service innstillte og hyggelige. Men Securitas vaktene som jobbet på Brazzeriet lørdag 15.juli bør finne seg en ny jobb!! Vi visste ikke at vi måtte betale kr.250,- pr.person for å ta en øl på hotell terrassen etter konserten, ikke hyggelig at 2 vakter kom imot meg og skrek har du bånd??? Vi gikk heller opp på rommet.

Svar fra eier

21. juli 2023

Hei Wenche, tusen takk for tilbakemelding i forbindelse med oppholdet deres hos oss. Det er så hyggelig å høre at dere har hatt et fint opphold og ikke minst at frokosten ga dere en god start på dagen. Vi vil følge opp opplevelsen deres med vaktene som kom bort til dere denne dagen, det er selvfølgelig ikke slik det skal være og vi setter stor pris på at du sier ifra samt beklager opplevelsen i forbindelse med dette. Ønsker deg en fin sommer, og håper vi ser dere igjen! :-)

Les mere
4

Bra hotell

5. juli 2023, , O6329TDanitab

Flott hotell og nydelig frokost! Fin beliggenhet på brygga. Det var stekende varmt ute, men deilig og svalt inne på hotellet. Det eneste vi savnet, var vannkoker og et lite kjøleskap på hotellrommet.…

Flott hotell og nydelig frokost! Fin beliggenhet på brygga. Det var stekende varmt ute, men deilig og svalt inne på hotellet. Det eneste vi savnet, var vannkoker og et lite kjøleskap på hotellrommet. Ellers god service og blide medarbeidere.

Svar fra eier

14. juli 2023

Hei 06329TDanitab, så hyggelig å se at dere hadde det fint og nøt oppholdet hos oss. Jeg håper vi får se dere igjen også neste gang dere har behov for overnatting i Tønsberg. Ønsker deg en fin sommer, og velkommen igjen! :-)

Les mere
2

Triste tider

24. mars 2023, , Kaja F

Vi er ikke så fornøyd med oppholdet her foreløpig, fordi de har sperret hdmi- inngangen, sånn at vi ikke får koblet til chromecast… dette gjør at vi ikke får sett et livsviktig og kampforberedene prog…

Vi er ikke så fornøyd med oppholdet her foreløpig, fordi de har sperret hdmi- inngangen, sånn at vi ikke får koblet til chromecast… dette gjør at vi ikke får sett et livsviktig og kampforberedene program. Noe som igjen gjør at vi kommer til å tape i morgen.

Svar fra eier

31. mars 2023

Hei 367kajaf, Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding i forbindelse med oppholdet deres hos oss - tv'ne våre har som du nevner ikke åpning for å koble til ekstern enhet via hdmi og det er beklagelig å høre at det ga dere utfordringer i forbindelse med kampforberedelsene. Vi krysser fingrene for at utfallet av kampen ble bedre enn dere fryktet! :-)

Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.