Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Golfopplevelser i Vestfold og Tønsberg-regionen

Utforsk enestående golfopplevelser i Vestfold og Tønsberg-regionen! Med vårt ideelt plasserte hotell som base, kan du utforske det varierte utvalget av golfbaner i området og nyte spektakulære golfopplevelser.

Utforsk enestående golfopplevelser i Vestfold og Tønsberg-regionen under ditt opphold på Quality Hotel™ Tønsberg!


Bestill ditt opphold på Quality Hotel Tønsberg i dag, og opplev den perfekte kombinasjonen av golf og komfort i Vestfold! På vår nettside finner du tilgjenglighet og våre beste priser!

Hotellets praktiske beliggenhet er den ideelle basen for å utforske det varierte utvalget av Vestfolds beste golfbaner i området og nyte spektakulære golfopplevelser. Enten du er en erfaren golfspiller eller en nybegynner som ønsker å prøve sporten, vil du finne et golfanlegg som passer for deg i nærheten av hotellet:

Etter en dag med spennende golf, kan du slappe av og nyte de moderne fasilitetene på hotellet, inkludert komfortable rom, herlige spisemuligheter og avslappende atmosfære. Book bord i Brasserie X her!


The weekender 20% rabatt
Bo minst 2 netter torsdag - mandag og få opptil 20% rabatt på hele oppholdet. Book her!

  • Gjelder tom 17. jun 2024

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.