Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Tønsberg

Velkommen til Vestfold fylke og Tønsberg – Norges eldste by. Her bor du i en historisk og kulturell by i unike rom, midt i hjertet av byen. Opplev de storslåtte omgivelsene, ruinparker, Slottsfjellet, eller dra på shopping i sjarmerende butikker.

Med havet som nabo

Tønsberg ble grunnlagt i år 871, da som Tunsberg, og regnes i dag i dag som Norges eldste by. Den historiske atmosfæren i byen er til å ta og føle på og her finner du mye kultur og vakre, gamle bygninger. Quality Hotel Tønsberg  har vakker beliggenhet, unik arkitektur og maritim atmosfære – perfekt for avkobling etter en lang dag. Tønsberg er en koselig by med en flott geografisk plassering. I den pulserende havnen ligger et mylder av koselige kaféer og spennende restauranter. Det ligger bare 100 meter fra Tønsberg stasjon og Sandefjord Airport, Torp ligger 25 kilometer fra bysentrum.

 
Trening og avkobling

Etter en lang dag med aktiviteter, kan det være deilig å koble av og nyte livet. På Quality Hotel Tønsberg har du tilgang på treningsrom, relaxavdeling og takbasseng. Med havet som nærmeste nabo og flere rom med panoramautsikt over vannet og egen balkong, får du muligheten til å slappe av på ordentlig.

Industrielt og maritimt sentrum

Tønsberg er, og har vært i mange år, en viktig norsk kystby. Byens kjerne har et stort utvalg av underholdning, restauranter og klubber. Tønsberg spiller fortsatt en rolle som industrielt sentrum og er særlig kjent for sølvproduktene sine. Slottsfjellet er et populært mål for utflukter og har en av Nord-Europas største ruinparker. Om sommeren forvandles Slottsfjell til en av landets mest populære utendørsfestivaler der flere store og internasjonale artister opptrer. Byen har også flere interessante muséer og gamle bygninger – Sem kirke er for eksempel en kirke i romansk stil fra 1100-tallet.

Konferanser, møter og lokaler i Tønsberg

Vil du vite mer om våre konferanse- og møtelokaler i Tønsberg? Du finner utvalget vårt her.

 

Nærliggende destinasjoner

Sandefjord
Holmsbu
Fredrikstad
Son
Larvik

Sarpsborg

 

Les mindre
8 hotell i Tønsberg

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.