Medlemskap
Tønsberg

Restauranter og barer i kystbyen, Tønsberg

Velkommen til Norges eldste by – Tønsberg. Her kan du nyte mat og drikke ved bryggekanten, hvor du har en rekke restauranter og barer å velge mellom. Opplev alt skjærgården har å tilby og samle venner og familie rundt en god middag.

Uteservering ved havnen

En times bilreise fra Oslo ligger kystbyen, Tønsberg. I Tønsberg finnes det godt med restauranter og barer, ikke minst langs havnepromenaden ved vannet. Her kan du ta deg en lunsj på noen av uteserveringene, mens du ser på båter og mennesker som går forbi. Restaurantene har mye å tilby, med alt fra kjøtt, vegetar og havets delikatesser. Er du en kveldsperson? Restauranter og barer har også åpent på kveldene.

Skjærgårdslivet rundt Tønsberg

Tønsberg er fint året rundt, men man kommer ikke unna at det er en ekte sommeridyll. På sommeren får Tønsberg mange besøkende som vil nyte sommeren og skjærgårdslivet. Med sitt unike kystlandskap er Færder nasjonalpark bare et steinkast unna byen. Ta en båttur i skjærgården og utforsk atmosfæren mellom klipper, båter og havet. Avslutt dagen med en middag på en av de mange restaurantene langs havnen.

Tønsberg

Restauranter og barer

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage

Oppdag
Hotell
Restaurant
Konferanse