Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Tønsberg Norge

1 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Konferanser, møter og events i Tønsberg

Skal du ha konferanse, møte eller private arrangement i Tønsberg? Vi har to hotell som kan hjelpe til med alt fra små workshops til store konferanser. På Quality Hotel® Tønsberg og Quality Hotel® Klubben finnes det flere passende lokaler.

I sentrum av Tønsberg finner du begge våre hotell. Quality Hotel Tønsberg ligger i enden av bryggen, ved Oseberg Kulturhus, mens Quality Hotel Klubben ligger høyere opp i byen.

Med hotellenes sentrale beliggenhet er det lett å komme seg til og fra Tønsbergs mange attraksjoner. Det tar kun 20 minutter å kjøre til Sandefjord Lufthavn, Torp, og 1,5 time med tog til Oslo Sentralstasjon.

På Quality Hotel Tønsberg finnes det mange lokaler med fleksible løsninger, og med tilgang til Oseberg Kulturhus finnes det uendelig med muligheter på hotellet. I toppetasjen ligger det til og med basseng om dere ønsker en avslappende avslutning på dagen.

Quality Hotel Klubben kan by på lokaler i ulike størrelser. Her finnes det også restaurant og bar, og muligheten for å arrangere for eksempel en bankett eller en messe om du trenger mye plass. Om du vil ta med deg jobben på kickoff arrangerer også Quality Hotel Klubben flere show i løpet av året.

Tønsberg ligger vakkert til med Byfjorden tett på. En gåtur langs bryggen, eller en bedre middag på en av byens mange restauranter er å anbefale på sommeren. En kort biltur unna finner du også Tjøme, og Færder nasjonalpark. Her kan du oppleve den vakre norske skjærgården.

 

Les mindre
1 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.