Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Stavanger Stavanger ,  Norge

Clarion Hotel® Stavanger

Stavanger,  Norge

Clarion Hotel® Stavanger - med
gangavstand til et mangfoldig kulturliv og fantastisk utsikt over fjordene er dette hotellet for deg som ønsker å oppholde deg midt i begivenhetenes sentrum.

Clarion Hotel® Stavanger 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,3
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,3
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Stavanger

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Clarion Hotel® Stavanger ligger midt i den pulserende og levende vestlandsbyen. Her har du kort vei til alt av opplevelser, og byens puls fortsetter innover i et levende hotell med barer, restauranter og opplevelser.

Beliggenhet

Clarion Hotel® Stavanger ligger midt i sentrum, med gangavstand til butikker, restauranter og museer. Her finnes mange spennende gater du aldri blir lei av å gå i og oppleve, som Sjøhusrekken, utallige gågater i gamle Stavanger og ”Fargegata”. Kulinariske høydepunkter og kvaliteten på både råvarer og restauranter i byen prises av nasjonale gastronomer og i Michelin-guiden. Sjømat, lam, grønnsaker og frukt fra lokale produsenter kan nytes på restauranter i verdensklasse. Kulturhovedstaden, Stavanger, har over 30 årlige festivaler, deriblant Nordens største matfestival, som trekker over 200 000 gjester til byen og regionen i slutten av juli. Toppturattraksjoner, som Preikestolen og Kjerag i vakre Lysefjorden, er selvsagte steder å få med seg om du vil litt ut av bykjernen.

Tid og søvn - den nye luksusen

Hotellet har 249 rom, en stor konferanseavdeling og en personlig, imøtekommende atmosfære. Her kan du la hjertet hvile i en seng som tar søvn og ro på alvor. Når du er klar for nye opplevelser, er det bare å velge - de venter rett utenfor døren, i vår restaurant eller Espier Skybar. 

Mat og drikke

I hotellets restaurant, The Social, kan vi by på klassiske bistroretter med en moderne vri. Enten du er ute etter en lett matbit eller et solid måltid, har vi noe for enhver smak. I 14. etasje finner du Espier, byens nye utkikkspunkt. Denne skybaren gir et fantastisk panoramablikk over Stavanger, mens du nyter kvalitet og lidenskap i glasset.

Trening 

A run with a view! I hotellets 14. etasje finner du et fullt utstyrt treningsrom, så du kan ta deg en løpetur før frokost og samtidig få med deg soloppgangen. Vi kan også anbefale en tidlig joggetur i Stavangers gater, smug og parker.

Velkommen til Clarion Hotel® Stavanger – den levende møteplassen i Stavanger!

Kontakt

  • Arne Rettedals gate 14 4008 Stavanger , Norge

Finn fram

Fra Stavanger Lufthavn, Sola

Flybussen stanser utenfor hotellet på forespørsel.

Med taxi

Vi anbefaler Randaberg Taxi tlf +47 05141.

Om Clarion Hotel Stavanger

Hotellrom

249 stk - 498 senger

Konferanselokaler

10 stk - med plass til totalt 950 personer

Avstand flyplass

Stavanger Lufthavn, Sola: 15 km

Avstand kollektivtrafikk

Buss- og togterminalen i Stavanger: 200 m
Havnen Vågen: 150 m

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.