Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Stavanger Stavanger ,  Norge

Se alle hotell i Stavanger, Norge

Clarion Hotel® Stavanger

Stavanger,  Norge

Clarion Hotel Stavanger - med
gangavstand til et mangfoldig kulturliv og fantastisk utsikt over fjordene er dette hotellet for deg som ønsker å oppholde deg midt i begivenhetenes sentrum.

Clarion Hotel® Stavanger 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,0
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,0
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Stavanger

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vurdering fra TripAdvisor

4,5
1085 vurderinger
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
1

Dårlig

8. april 2024, , Hanne B

Jeg bestilte rom via telefon. Blei møtt med mye høyere pris ved ankomst. De endret prisen og jeg fikk beskjed om å betale ved utsjekk. Ved utsjekk blei jeg avkrevd den høye prisen. Jeg ville funnet an…

Jeg bestilte rom via telefon. Blei møtt med mye høyere pris ved ankomst. De endret prisen og jeg fikk beskjed om å betale ved utsjekk. Ved utsjekk blei jeg avkrevd den høye prisen. Jeg ville funnet annen overnatting ellers og føler meg lurt. Ved ankomst var det selvbetjent innsjekking og vi måtte vente over 15 minutter før vi kunne få hjelp av en ansatt. Det lå søppel på rommet fra tidligere gjest og såpedispensere virket ikke. Kommer ikke tilbake til dette hotellet.
Les mere
2

Dårlig service

16. mars 2024, , Torunn K

Var med 2 venner, fikk ingen advarsler. Når. Vi ville sjekke ut og oppgradere dagen etter fikk vi beskjed om st vi hadde fått klager, var ingen fest eller bråk på vores rom. Hørte heller ingen andre.…

Var med 2 venner, fikk ingen advarsler. Når. Vi ville sjekke ut og oppgradere dagen etter fikk vi beskjed om st vi hadde fått klager, var ingen fest eller bråk på vores rom. Hørte heller ingen andre. Fikk beskjed da vi ville fortsatt være en nstt til at vi hadde fått klager å blitt nedgradert…. Så måtte flytte til et dårligere rom. Å helst aldri komme tilbake😳😳 hsr ikke hatt musikk eller noe. Dårligt!
Les mere
5

Veldig bra hotel

27. desember 2023, Haugesund, Norge, susannedullum

Flott hotell i sentrum ,personalet er hjelpsomme og imøtekommende. God frokost med stort utvalg . Rene og flotte rom. Sengen var god å sove i.Vi hadde flott utsikt over hele sentrum. Personalet i rese…

Flott hotell i sentrum ,personalet er hjelpsomme og imøtekommende. God frokost med stort utvalg . Rene og flotte rom. Sengen var god å sove i.Vi hadde flott utsikt over hele sentrum. Personalet i resepsjonen er smilende og serviceinnstilte.
Les mere
5

Bra standard og kort avstand til sentrum

29. oktober 2023, Kristiansand, Norge, Supedad_from_Norway

Kun en natt her, men kort vei å gå fra togstasjonen og nært sentrum. Ikke noen utsikt å skryte av men stort sett trenger man jo bare et sted å sove. Prisen var billigere hos annen bookingapp enn kje…

Kun en natt her, men kort vei å gå fra togstasjonen og nært sentrum. Ikke noen utsikt å skryte av men stort sett trenger man jo bare et sted å sove. Prisen var billigere hos annen bookingapp enn kjedens egen app, noe spesielt… Rommet var pent og ryddig som en forventer, badekar på badet var LITE og litt vann renner på gulvet ved dusjing. Pluss for strykejern/bord på rommet! Rom hadde vannkoker i skapet (til the/kaffe) Tips: ikke ha traller med håndkle/sengeklær stående i gangen pga brannsikkerheten! Frokosten var veldig bra med alt en forventer, tomt for syltetøy kl 09:30 og ble ikke fylt på, men bra med frukt etc. Flott at ansatte hilser med «god morgen» til gjestene 👍 Kommer nok tilbake her, om prisen i hotell appen er bedre enn andre steder å booke hotell.
Les mere
3

Middela opplevelse

12. juli 2023, , Tage H

Når vi kom på rommet møte vi fine senger som ikke hadde en krøll på seg. Når vi så i snackbaren manglet det noen ting så de ikke hadde fylt på og da kunne de tenkt av vi hadde tatt det og at vi måtte…

Når vi kom på rommet møte vi fine senger som ikke hadde en krøll på seg. Når vi så i snackbaren manglet det noen ting så de ikke hadde fylt på og da kunne de tenkt av vi hadde tatt det og at vi måtte betale for det. Vi sa ifra men ingen kom og fylte på. Når vi kom til hotellet fikk vi et rom som skulle ha 3 enkeltsenger. Vi fikk kun en dobbelseng som jeg synes var veldig dårlig. Vi gikk ned og sa ifra igjen og de kom opp med en seng. Vi kom ned til frokost kl 10:30 og da var det 30 minutter til de stengte. De var ikke noe stresset de som jobbet der og det var veldig godt utvalg. Veldig bra frokost Vi fikk badekar på rommet våres som jeg synes var veldig bra. Jeg fikset meg et bad og gikk oppi. Når jeg var ferdig var hele gulvet våt og jeg ble ikke tør noen plasser. Det var som et basseng på gulvet. Det gikk ca.1 time før vannet forsvant men det var enda glatt på gulvet Bartenderen på dette hotellet var veldig bra. Han ble faktisk kåret til Norges beste bartender. Jeg synes at drinkene som han laget til meg var veldig god.
Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.