Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Stavanger Stavanger ,  Norge

Se alle hotell i Stavanger, Norge

Clarion Hotel® Stavanger

Stavanger,  Norge

Clarion Hotel Stavanger - med
gangavstand til et mangfoldig kulturliv og fantastisk utsikt over fjordene er dette hotellet for deg som ønsker å oppholde deg midt i begivenhetenes sentrum.

Clarion Hotel® Stavanger 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,0
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,0
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Stavanger

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Ønsker du å oppleve noe mer når du er i Stavanger, har vi flere gode samarbeidspartnere som kan bidra til nettopp det. Legg merke til at dette er tips om våre samarbeidspartnere, slik at åpningstider, priser og lignende kan variere eller ikke lenger være aktuelle.

Hva skjer i byen?

Hotellet ligger midt i sentrum av Stavanger med kort vei til alt av nødvendigheter. I tillegg har vi flere flotte naturopplevelser i området som Preikestolen og Flor & Fjære. Resepsjonistene våre har god kunnskap om hva som skjer i byen vår, så bare spør hvis du lurer.

Flybussen

Flybussen er det enkleste og billigste alternativet når du skal fra flyplassen til Stavanger sentrum. Det er også det mest miljøvennlige alternativet. Bussen går direkte fra Sola Lufthavn og stanser rett utenfor hotellet på forespørsel. Kjøper du tur-retur-billett med en gang blir det ekstra billig. Voksen en vei: 110,-. Voksen tur-retur: 160,-.

Kongeparken

Kongeparken fornøyelsespark ligger 22 minutter fra hotellet med bil. Her kan du lage din egen sjokolade i Freia Sjokoladefabrikk, kjøre Norges lengste bobbane på over 1000 m, kose deg på bondegården eller prøve deg som brannmann på Barnas Brannstasjon. Kongeparken har åpent fra kl. 10.00 til 18.00 hver dag i høysesongen, og 10.00 til 17.00 ellers.

Stavanger Konserthus

Stavanger Konserthus åpnet i september 2012 og huser flere store arrangementer hvert år. Spellemannsprisen blir blant annet delt ut her. Vi har flere spennende pakker i samarbeid med Stavanger Konserthus. Se her for gyldige pakketilbud, eller følg med på vår Facebook-side. Noen av pakkene blir kun lagt ut der.

Region Stavanger

På hjemmesiden til Region Stavanger finner du tips om hva som skjer i byen, hvor du skal spise, forslag til turer og mye mer.

Stavanger Kino

Få med deg det siste av filmer på Stavanger Kino.

Rogaland Teater

Forestillinger for store og små. Se programmet her.

Folken

Studentersamfunnet i Stavanger byr på flere konserter og forestillinger i 2015. Se hele programmet her.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.