Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Sarpsborg Sarpsborg ,  Norge

Quality Hotel™ Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Quality Hotel Sarpsborg er et av Norges største familie- og konferansehotell og ligger kun 50 minutters kjøring fra Oslo. For familiebesøkende har vi Superland og Badeland. Konferansegjestene kan møtes i moderne lokaler.

Quality Hotel™ Sarpsborg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,5
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,5
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Sarpsborg

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Mat er en viktig for både store og små, og det har vi tenkt på. Vi ønsker å gi dere muligheten til å velge hver dag, så alle alltid finner noe de har lyst på. Dessuten er det viktig å spise godt når man er på en aktiv hotellferie.

Frokost

En ordentlig frokost er for mange den beste starten på dagen. Etter en god natt søvn er det duket for å nyte en variert frokost på vårt hotell. Vi serverer frokost hver eneste morgen. Vi har et godt utvalg av både varmt og kaldt, frokostblandinger, brødmat, kaffe og te, grønnsaker og frukt og syltetøy, samt utvalgte økologiske frokostvarer. 

Barnemeny

Også i restauranten er alle barn hjertelig velkomne, og vi har derfor laget en egen barnemeny. I de fleste helger og i alle skoleferier har vi i tillegg en helt egen barnebuffét også til middag.

Bar

I baren vår kan du avslutte kvelden med en god drink eller et glass vin etter anbefaling fra våre dyktige bartendere. Fra salongen har du innsyn til Badeland.

Kontakt oss gjerne

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og reservering på
+47 69 10 15 00 eller via  q.sarpsborg@strawberry.no / booking.sarpsborg@strawberry.no

Åpningstider

Ordinære åpningstider:

Frokost
Mandag - fredag: 06:00 - 09:30
Lørdag : 07.00 - 10.00
søndag: 07:00 - 10:30


Lunsj og småretter 

Alle dager : 12:00 - 16:00 (unntak i ferier)

Middag 

Mandag - fredag :18:00 - 22:00
Lørdag: 17:30 - 21:00 
Søndag: stengt

OBS: Merk at åpningtsidene variere i ferier og helligdager. Henvende deg til resepsjonen vår for aktualle åpningtsider.  

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.