Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Tid for familien - weekend

Ønsker du å skape minner med familien? Hos oss får du både helgeavslapning og moro! Fra barneaktiviteter til avslappende stunder for de voksne, har vi et utvalg av aktiviteter for både store og små.

Familietid i fokus: Nyt helgen på Quality Hotel™ Sarpsborg

Ønsker du å skape minner med familien? Hos oss får du både helgeavslapning og moro!

Vi syntes familietid er viktig. Derfor har vi alt fra barneaktiviteter til avslappende stunder for de voksne.

🧡 Møt Lollo & Bernie hver helg: Fredag, lørdag og søndag kan du møte Lollo & Bernie hos oss! Bli med på morsomme aktiviteter, minidisco og show sammen med Lollo & Bernie. Det kommer til å bli et minne for livet! 
Se programmet for helgen her!
🕺🏻Barnas Klubb eller DiscoKids:

Ikke gå glipp av kveldens høydepunkt for litt eldre barn! På fredager er det Barnas klubb og lørdager er det DiscoKids, fra klokken 20.00 - 21.30!

Barnas klubb- fredager:
Bli kjent med nye venner! Denne kvelden oppmuntrer til samarbeid og vennskap, så barna ikke bare har det gøy, men også får muligheten til å bygge relasjoner som vil vare gjennom helgen og etter det!

  • Bli kjent leker og knytte vennskap
  • Leker som: stolleken, sardiner på boks, rebus og quiz.

DiscoKids - lørdager :
Bli med på en kveld fylt med god musikk, dans og moro, sammen med dine nye venner! Vår barnedisko er stedet hvor dere kan slippe løs og danse til de beste hitsene, mens dere nyter litt snacks. Du finner vår egen DJ og kul discolys setting! 🌊 Badeland og Superland: 
Badeland er hele 2000 kvadratmeter stort med forskjellig attraksjoner, som vannsklier, strømkanal, boblebad og 25 meters basseng. I Superland finner du en minigolf med ni null, og liten lekelabyrint for de minste. Vårt badeland kan friste med flere attraksjoner som sklier, strømkanal og boblebad! 

Relax avdeling: I badeland finner du også en egen relaxavdelig for voksne, med 16-års aldersgrense. Dette er et fint området for voksne og du finner varmere vann, dampbadstue, kaldkulp og behagelig atsmosfære.

Les mer om vårt Badeland og Superland, her finnes det moro for både store og små. Rabattert billetter for overnattende gjester fås kjøpt i hotellresepsjonen, slik at hele familien kan nyte vannparken og aktivitetene. Billetter til badeland og Superland kjøpes utenom hotellovernatting.

🧗 Klatrevegg: I superland finner du vår nye klatrevegg. Klatreveggen vår består av består av 7 ruter, med 7 autosikringer. Rutene er satt opp til å favne flere aldre og også familievennlige.
Priser per person: 30 min: 100 kr, 1 time: 160 kr, 2 timer: 210 kr per person. For mer informasjon om klatreveggen - kontakt superland@strawberry.no

 

💪 Trening: Family Sports Club ligger inne på hotellet, med 1400 kvm store treningslokale, utstyrt med mange ulike typer treningsapparater og kun det beste utstyret. Obs: 16 års aldersgrense. Hotellgjester over 16 år trener gratis. Vi har et begrenset antall treningskort som kan lånes i vår resepsjon. 

🧖🏽‍♀️ Velvet Spa: Velvet Spa har 9 forskjellige behandlingsrom og utfører i dag opp i mot 100 forskjellige behandlinger, og holder til på hotellet. Priser, behandlinger og ledige timer finner du HER!


🍴 Uten mat og drikke duger hotellgjesten ikke: 
Mat er en viktig for både store og små, og det har vi tenkt på. I vår restaurant finner du mat til både store og små. Book bord i vår resturant: q.sarpsborg@strawberry.no 

 

 

Aktuelle tilbud:  

The Weekender - Opptil 20%  rabatt: 
Bo minst 2 netter, mellom  torsdag til mandag og og få opptil 20% rabatt på oppholdet. 
Bookingperiode: 1. jan 2023 - 14. jun 2024. Book din familie weekend i dag!

 

Hotell, middag og Lollo & Bernie:
Hotellovernatting, middag og aktiviteter med Lollo & Bernie for hele familien.
Bookingperiode: 9. feb 2024 - 30. mai 2024. Les mer om kampanjen og book her

Aktuelle tilbud i sommer: 

Bo lengre – få mer rabatt!

Nå får du opptil 20% når du booker 2 netter og opptil 30% når du booker 3 netter i sommer: 

  • Opptil 20 % rabatt på hotellbookingen din når du booker minst to netter på rad.Tilbudet gjelder for opphold på minst 2 netter på rad, på opphold mellom 20. juni - 18. august. Pass bare på å booke senest 4. august!
     Les om kampanjen og book her


  •  Opptil 30% rabatt ved booking av tre eller flere hotellnetter på rad. Tilbudet gjelder for opphold på minst 3 netter på rad, på opphold mellom 20. juni - 18. august. Pass bare på å booke senest 15. august!
    Les mer om kampanjen og book her

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.