Medlemskap
Quality Hotel Sarpsborg fasade

Spis deg gjennom Sarpsborg

En knapp time fra Oslo, og kun et par mil fra svenskegrensen, ligger Sarpsborg. Dette er ikke bare den av alle norske byer som tilbyr flest soltimer – det er også en skjult perle for matelskere. Sarpsborg har en rekke restauranter og barer som du bare må besøke!

The Social Bar & Bistro

Quality Hotel™ Sarpsborg ligger bare noen kilometer fra bykjernen, og tilbyr alle fasilitetene du måtte trenge for å få en fantastisk helg. Dette gjelder også med tanke på mat og drinker! I hotellets egen restaurant, The Social Bar & Bistro, kan du nyte både husmannskost og treretters middager som lages med kjærlighet og av sunne råvarer. I The Social Bar & Bistro tilbyr hotellet i tillegg klassiske bistroretter med en moderne vri.

Barer og restauranter i sentrum

Sentralt i Sarpsborg finnes det en rekke spisesteder og barer å velge mellom. Hva med en trivelig restaurant som serverer kreative mellomretter og fantastiske desserter, eller har du kanskje lyst på asiatisk, italiensk eller klassiske norske matretter? I tillegg har byens sentrum flere barer og puber med sjenerøse menyer. Velkommen til Sarpsborg.

Sarpsborg

Restauranter og barer

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage