Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Vårt hotell i Halden

Planlegger du en tur til koselige Halden? Den rolige Østfoldbyen som grenser til Sverige er et yndet reisemål både for studenter, familier og forretningsreisende. Uansett hva du skal i Halden, får du mest mulig ut av oppholdet på vårt hotell!

Vil du ha en pakke? I Packtivity kan du velge mellom opplevelser og aktiviteter du kan booke i samme slengen som hotelloppholdet. Bare hyggelig!
Nærhet til byen

På Clarion Collection Hotel Park Halden, vårt første hotell i byen, bor du innen gangavstand fra sentrum i byen, slik at du kan komme deg til både sentralstasjonen, restauranter og butikker på et blunk. Hotellet er lekker tinnredet med noter av mørkt tre og en hjemmekoselig atmosfære. Her er du også rett ved den utrolig sjarmerende brygga, som virkelig er et flott sted å tilbringe noen timer på om sommeren. Hvis Høgskolen i Østfold er det som bringer deg til Halden, kommer du deg enkelt til Remmen, der Høyskolen ligger, med buss eller bil fra Halden sentrum på ca. ti minutter. Den imponerende Fredriksten festning ligger heller ikke langt fra hotellet, mer sentralt blir det bare ikke!

Aktiviteter i Halden og omegn

Uansett om du er i Halden på forretninger eller familietur, er det kjekt å vite litt om hva man kan ta seg til i området rundt hotellet. Halden er kanskje ikke noen storby, men de gjør opp for det med en lang og hendelsesrik historie. Vi anbefaler sterkt å besøke Fredriksten festning, gjerne i forbindelse med et av de mange arrangementene deres. Rundt byen finnes det også store og nydelige turområder og badevann, her kan man virkelig dra på oppdagelsesferd. Det er heller ikke langt til Hvaler, et av Norges vakreste sommerparadis. I Halden får du kyst, harryhandel, kultur og historie i ett!

Konferanse- og møtelokaler i Halden

Halden ligger rett ved svenskegrensa, og hjem til Nexanstårnet, som er Norges høyeste bygning. Med en industrigigant og nærhet til Sverige, er det klart at det er praktisk å arrangere konferanser og større møter her. Med 5 møterom, inkludert en konferansesal, får du plass til det meste du kunne tenkt deg av arrangementer og foredrag her. Vi hjelper deg også å skreddersy arrangementet ditt, så alt går helt sømløst for seg. Les mer om vårt utvalg av konferansemuligheter i Halden her

Nærliggende destinasjoner

Strömstad
Fredrikstad
Sarpsborg

Les mindre
4 hotell i Halden

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.