Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Park Halden ,  Norge

Clarion Collection® Hotel Park

Halden,  Norge

Velkommen til Clarion Collection Hotel Park! Et hyggelig hotell med gangavstand til sentrum. Hotellet tilbyr 64 rom og suiter, gratis parkering, treningsrom, badstue og konferanselokaler. Fika og kveldsmat inngår i prisen.

Clarion Collection® Hotel Park 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
6,3
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

6,3
av 10
Vurdering av Clarion Collection® Hotel Park

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Clarion Collection Hotel Park, vårt første hotell i den sjarmerende småbyen som grenser til Sverige. Her bor du i moderne hotellrom med gangavstand til sentrum, nærhet til Høgskolen i Østfold, og ikke minst kjente Fredriksten festning som troner høyt over byen. Vi har også treningsrom, badstue, konferanselokaler og gratis parkering for våre gjester.

Vårt første hotell i Halden!

Vi er utrolig stolte over å kunne presentere vårt første hotell i Halden. Clarion Collection Hotel Park er et hotell med godt bevart historie i veggene, og har en sentral beliggenhet like utenfor bykjernen, med med nærhet til byens serverdigheter, shopping og uteliv.

64 koselige rom og suiter, treningsrom og badstue

Føl deg som hjemme i et av våre 64 rom og suiter som er delikat innredet i delikat i mørkt tre. Flere av rommene har utsikt mot hotellets hage og byr på lun atmosfære. Hotellets treningsrom og badstue kan benyttes helt gratis av våre gjester.

Evening Meal og Afternoon Sweets er alltid inkludert 

Vi på Clarion Collection Hotel Park vil gjøre det enkelt for deg, derfor serveres det hver dag både varmrett med salat og suppe på kvelden og Afternoon Sweets på ettermiddagen. Som gjest inngår alltid dette når du bor hos oss. Les mer og se serveringstider under Servicetilbud

Konferanse, møter og event

Arranger din neste konferanse hos oss. Vi har 5 møterom i ulike størrelser, inkludert et konferansesal med plass til 150 personer i kinooppsett. Vi tilbyr også 4 mindre møterom som passer perfekt for styremøter, workshops og andre selskap. Ta kontakt for en skreddersydd løsning for ditt arrangement!

Handikapptilpassede rom

Clarion Collection Hotel Park tilbyr selvsagt handikapptilpassede rom. For mer informasjon, kontakt hotellet på telefon +47 69 21 15 00 eller e-post cc.park@strawberry.no

Kontakt

  • Marcus Thranes gate 30 1776 Halden , Norge

Finne frem til hotellet

Buss

Busstasjon Park Hotel ligger like utenfor hotellet.

Tog

Halden Jernbanestasjon ligger 1,3 km fra hotellet.

Taxi

Vi anbefaler Halden Taxi +47 69213200

Om Clarion Collection Hotel Park

Antall rom

64 rom -  120 sengeplasser

Antall møterom

5 rom med plass til opptil 150 personer 

Avstand til flyplass

Oslo Lufthavn Gardermoen, 160 km
ca 1 time og 50 min med bil.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.