Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Park Halden ,  Norge

Se alle hotell i Halden, Norge

Clarion Collection® Hotel Park

Halden,  Norge

Velkommen til Clarion Collection Hotel Park! Et hyggelig hotell med gangavstand til sentrum. Hotellet tilbyr 64 rom og suiter, gratis parkering, treningsrom, badstue og konferanselokaler. Fika og kveldsmat inngår i prisen.

Clarion Collection® Hotel Park 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,4
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,4
av 10
Vurdering av Clarion Collection® Hotel Park

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vurdering fra TripAdvisor

3,5
106 vurderinger
3,5
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
3,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
2

Misfornøyd kunde

22. desember 2023, , Ellen Kathrine S

Rommet er greit nok,men kveldsmaten er elendig. Tørt svinekjøtt med en grøtete ris og overkokte grønnsaker. Et glass husets hvit vin som smakte vann. 1 person i resepsjonen på kjøkken og i spisesalen…

Rommet er greit nok,men kveldsmaten er elendig. Tørt svinekjøtt med en grøtete ris og overkokte grønnsaker. Et glass husets hvit vin som smakte vann. 1 person i resepsjonen på kjøkken og i spisesalen . Det er jo ikke hennes skyld, men det burde vært flere her. Merkelig hotell. Nei, vil anbefale Thon hotel Halden i stedet for dette. Synd. For det kunne vært et hyggelig hotell. Har bodd her før og ikke vært særlig fornøyd, men hørte at maten var blitt bedre. Vi prøvde derfor igjen, men nå er det nok.
Les mere
4

Trivelig og enkelt hotell

9. juli 2023, Oslo, Norge, 994larse

Trivelig og enkelt hotell litt utenfor sentrum i Halden. Hotellet tilbyr i tillegg til ettermiddagskaffe og kaker gratis kveldsmat som var både rikholdig og velsmakende med flere varme retter og masse…

Trivelig og enkelt hotell litt utenfor sentrum i Halden. Hotellet tilbyr i tillegg til ettermiddagskaffe og kaker gratis kveldsmat som var både rikholdig og velsmakende med flere varme retter og masse gode salater. Trivelig fellesarealer med hjemmekoselige salonger. Rommene var av grei størrelse med det jeg forventet av utrustning. Stort flislagt bad med badekar. Teppene i gangen var slitt og trakk litt ned på helhetsinntrykket. God og komfortabel seng som gjorde at jeg sov svært godt. God og rikholdig frokost. Hotellet tilbyr to ladeplasser for EL bil men prisen for lading var så høy at det ble et irritasjonsmoment. Godt med parkeringsplasser på hotellets område.
Les mere
4

Fin helg på fint hotell

15. januar 2023, , grybirk

Flott hotell med gåavstand fra togstasjon. Det er bussholdeplass rett ved hotellet. Vi var heldige og fikk oppgradert rom. Deilig frokost og kveldsmat med rikelig med mat ved hvert måltid. Deilig kak…

Flott hotell med gåavstand fra togstasjon. Det er bussholdeplass rett ved hotellet. Vi var heldige og fikk oppgradert rom. Deilig frokost og kveldsmat med rikelig med mat ved hvert måltid. Deilig kake til fika lørdag. Kaffe og te tilgjengelig hele tiden. Jeg var litt bekymret etter lesing av tidligere anmeldelser. Så hotellet tar gjestene på alvor. Det finnes både badstue og treningsrom. Ved avreise er det bare å legge romnøkkel i kassa om man ikke har noe ubetalt. Ser at det er effektivt, men savner likevel å ta avskjed.

Svar fra eier

18. januar 2023

Kjäre Gry, Tusen takk for flott feedback! Så hyggelig å höre at dere hadde ett fint opphold hos oss og i Halden. Vi önsker dere hjertelig velkommen tilbake til oss! Med vennlig hilsen Linda Einarsrud

Les mere
1

Østblokk på Østlandet

19. september 2022, Kristiansand, Norge, asbjornrodland

Hotellet minner om de billige hotellene i Polen for ti år siden. Grå korridorer med grå dører. Slitt gulvteppe i resepsjon og korridorer. Utslitt parkett i spiseområdet. Blanding av nye og gamle lampe…

Hotellet minner om de billige hotellene i Polen for ti år siden. Grå korridorer med grå dører. Slitt gulvteppe i resepsjon og korridorer. Utslitt parkett i spiseområdet. Blanding av nye og gamle lamper og møbler. Rommene har laminat på gulv og beige vegger. Badet er 1,5m2. Men, de har rent sengetøy, helt ok frokost og beliggenhet. Ikke hva en forventer av ett hotell i Clarion kjeden.

Svar fra eier

7. oktober 2022

Takk for at du valgte å bo hos oss. Vi setter stor pris på at du har tatt deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Dessverre så kan vi ikke gjøre noe med hverken størrelsen på badene eller teppet i gangene, da det ble lagt helt nytt i 2017. Teppet er av god kvalitet, så det vil holde i mange år til. Godt å lese at du var fornøyd med både frokost og beliggenhet. Takk igjen for at du har gitt oss innspill på hva du mener må til for at vi skal bli bedre. Ha en strålende dag videre og du er alltid velkommen igjen som gjest her hos oss.

Les mere
1

Elendig opplevelse

29. juli 2022, Berlin, Tyskland, Mr_Correct

Skuffende opphold. Kom 30 min før kveldsbuffeet stengte. Lite mat. Ingen vann. Bordene i restauranten er ikke ryddet. Det ser ut som et dass her. Frekk og uhøflig betjening som sier "jeg bare jobber h…

Skuffende opphold. Kom 30 min før kveldsbuffeet stengte. Lite mat. Ingen vann. Bordene i restauranten er ikke ryddet. Det ser ut som et dass her. Frekk og uhøflig betjening som sier "jeg bare jobber her". Utrolig lavt servicenivå! ELENDIG! (Hyggelig resepsjon)

Svar fra eier

1. august 2022

Kjäre gjest, Takk for en direkte og konkret tilbakemelding. Leit å lese at dere har gjort en dårlig opplevelse hos oss. Det er ikke slik vi jobber for at det skal være, jeg beklager dette. Jeg er veldig takknemlig for din detaljerte beskrivelse av serviceopplevelsen, dette er gull verd for oss. I viten om at vi hele tiden jobber for den alle beste gjesteopplevelsen, og med tilbakemeldinger likt som denne fra dere løpende kan løfte oppmerksomhet og fokus mot sårbarheter og svikt, håper jeg at vi en gang i fremtiden likevel vil få sjansen til å gi dere en god og avslappende hotellopplevelse. Send meg gjerne en mail på linda@stromstadspa.se. Med vennlig hilsen Linda Einarsrud

Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.