Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Ålesund

Den vesle kystbyen Ålesund ligger på Sunnmøre, med Norskehavet på den ene siden og nordvestlandets majestetiske fjellandskap på den andre.

Hotell ved vannkanten

Våre tre hotell i Ålesund ligger begge rett ved vannet, det ene i fiskerhavnen Brosundet, det andre bare 200 meter unna, og det nyeste tilskuddet i hotellfamilien like ved.

Nærhet til byens opplevelser

Fra hotellene er det gåavstand til byens kaféer, restauranter, barer og butikker. For deg som har lyst på panoramautsikt over Ålesund og øylandskapet rundt er de 418 trappetrinnene opp til byfjellet Aksla verdt turen. Det går også helt fint å kjøre bil opp til Aksla, hvor det både finnes uteservering og kafé.

En av Norges vakreste byer

Et av Ålesunds store kjennetegn er jugendstilen, eller art nouveau. Det var i denne stilen byen ble reist på nytt etter den omfattende bybrannen i 1904. Med dette særpreget, sammen med beliggenheten mellom havgapet og fjellene, er det kanskje ikke rart at byen hele to ganger har blitt kåret til Norges vakreste. Ålesund har mye å tilby både av kulturopplevelser, mat, shopping og uteliv. I tillegg er byen det perfekte utgangspunkt for toppturer og skikjøring i de spektakulære Sunnmørsalpene. Ikke minst er vakre Geirangerfjorden bare et par timer unna, med fantastisk utsikt både fra bilveien og fra båtdekket.

Konferanse- og møtelokaler i Ålesund

Er du på utkikk etter hotell med konferanse- og møtelokaler finner du vårt utvalg av lokaler i Ålesund her.

Mer om Ålesund

6 fantastiske sjømatrestauranter i Ålesund

Nærliggende destinasjoner

Ulsteinvik

 

Les mindre
4 hotell i Ålesund

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

Oppdag Hotell Restaurant Konferanse
3.2.13.011 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.