Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Ålesund Norge

3 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Møter og konferanser i Ålesund

Skal du ha møte, konferanse eller privat arrangement i Ålesund? På våre hotell i Ålesund kan du ha små, korte møter, konferanse eller messe over flere dager eller private arrangement som bryllup og konfirmasjon. Vi har lokaler som passer.

Her legges det til rette for alt fra enkel møtesnacks og teknisk utstyr til store middagsarrangement, og selvsagt overnatting. 

Våre to hotell i Ålesund ligger begge i sentrum og helt nede ved vannet, med gåavstand til butikker kaféer og restauranter. Om du er i Ålesund for møte eller konferanse er det også kort vei til virksomheter som Farstad Shipping og Høgskolen i Ålesund fra våre hotell. (REM Maritime og Remøy shipping i Fosnavåg ligger ca. 7 mil fra Ålesund.)

Ålesund er en vakker by på Norges vestkyst, helt ved havet og omkranset av det majestetiske fjellandskapet Sunnmørsalpene. Uansett anledning har Ålesund og områdene rundt en rekke muligheter for friluftsinteresserte som har lyst å oppleve spennende og vakre utendørsaktiviteter. Kanskje har reisefølget lyst å dra på en kort fjelltur? Eller hvorfor ikke ta med kollegene på topptur eller på RIB-båt med fart og spenning på fjorden?

Å gå en tur rundt i byen er heller ingen dum idé. Ålesund sentrum ble nemlig gjenreist i Jugendstil, eller art nouveau, etter den ødeleggende bybrannen i 1904. For utsikt over både byen og den vakre naturen rundt er utsiktspunktet Aksla å anbefale. Hit kommer du deg både til fots og med bil.

Les mindre
3 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

3.2.8.003 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.