Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal Vantaa Airport ,  Finland

Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal

Vantaa Airport,  Finland

Velkommen til Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal, et hotell som ligger inne i terminalen, bare noen få minutters gange fra avgangsportene på Helsinki Airport, noe som gjør det til det perfekte stoppestedet på vei til nye eventyr.

Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,2
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,2
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Den perfekte plassen for litt fred og ro, våre RestPods tilbyr perfekte omgivelsene for å nyte litt fred og ro. Du kan bestille RestPods online i 4-7 timers perioder for opptil to personer.

I våre RestPods kan du låse deg inn, de har plass til en til to personer og er utstyrt med smart glass for å garantere fullstendig privatliv og stillhet. Her har du tilgang til en sofa som kan slås ut til en komfortabel seng. Våre RestPod+-rom har også en vegghengt seng, noe som gjør dem perfekte for to personer.

RestPods er sikre, låsbare rom hvor du kan hvile og slappe av. Her er det plass til bagasjen, og den raske Wi-Fi betyr at du kan ha digitale møter eller se en film uten å bli forstyrret. Du kan fritt bruke lobbybaren eller kontakte resepsjonen for assistanse, og du finner toaletter i nærheten.

Book RestPods her

For en god natts søvn anbefaler vi at du booker et rom på hotellet i stedet for en RestPod. Dessverre tillater vi ikke kjæledyr i RestPods, men dine pelskledde venner er velkomne til å bo på hotellrommet.

Priser

Xpress RestPod fra 40 € / 4 timer
Xpress RestPod+ fra 60 € / 4 timer

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.