Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal Vantaa Airport ,  Finland

Se alle hotell i Vanda Airport, Finland

Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal

Vantaa Airport,  Finland

Velkommen til Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal, et hotell som ligger inne i terminalen, bare noen få minutters gange fra avgangsportene på Helsinki Airport, noe som gjør det til det perfekte stoppestedet på vei til nye eventyr.

Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,2
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,2
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vurdering fra TripAdvisor

3,5
665 vurderinger
3,5
Rom
4,5
Renslighet
3,5
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
2

Bruk et annet hotel

5. mai 2023, Fredrikstad, Norge, Gigantab2011

Utrolig skuffende hotel. Finnes veldig mye bedre hotel på flyplassen. Små trange overprisende rom uten vindu. Bare finske tv kanaler. Fikk et rom uten varme i gulvet på badet. Frokost er ikke inkluder…

Utrolig skuffende hotel. Finnes veldig mye bedre hotel på flyplassen. Små trange overprisende rom uten vindu. Bare finske tv kanaler. Fikk et rom uten varme i gulvet på badet. Frokost er ikke inkludert. Jeg kjøpte frokost i tillegg og fikk denne servert i kantinen til de ansatte på flyplassen. Følte meg ikke velkommen.

Svar fra eier

6. mai 2023

Dear Gigantab2011, Thank you for your visit at GLO Hotel Airport and for taking your time to share your experience with us. We are sorry to hear you were not happy with your stay and our hotel didn't meet your expectations. Thank you for your valuable feedback. We are always happy to receive feedback from our lovely guest as it helps us to improve our service's. Furthermore, our reception is open 24 hours daily and our staff is always happy to help if any problems or concerns arise. As noticed our rooms are compact in size but we also have more spacious Comfort rooms where there are also coffee and tea making facilities and GLO slippers. Unfortunately we do not have our own restaurant but we do cooperation with different restaurants at the airport. We have designed three different breakfast options to choose from: Grab & Go breakfast for early departures, standard buffet breakfast is served in a restaurant Cesar's right next to the hotel and premium breakfast for slow mornings and it also includes priority security check. The breakfast is not included in the room price but can be added to the reservation for extra cost. We hope you enjoyed your stay otherwise and despite of the bad first impression, we hope you can give us second chance and we get to welcome you as our guest again in the future! Have a splendid day. Best regards, Juulia Nousiainen Manager on Duty GLO Hotel Airport

Les mere
2

Som å bo i et klesskap

20. januar 2020, Oslo, Norge, Kyrre T

Rommene her er under bakken uten vindu eller noe lys utenifra. Sikkert greit i forhold til støy, men man har jo en følelse av å bo i et klesskap.Funker sikkert til en kort natt mellom flighter, men ut…

Rommene her er under bakken uten vindu eller noe lys utenifra. Sikkert greit i forhold til støy, men man har jo en følelse av å bo i et klesskap.Funker sikkert til en kort natt mellom flighter, men utenom det ville jeg ikke valgt dette hotellet.
Les mere
1

Jeg vil helst unngå å sove der

4. juni 2019, Oslo, Norge, 505irena5

Et merkelig hotell i underetasjen på flyplassen i Terminal 2. Ingen vinduer, veldig små til, toalett er ved siden av sengen bak en glassdør. Lukten av kloakk. Jeg sov ikke i det hele tatt. Frokost b…

Et merkelig hotell i underetasjen på flyplassen i Terminal 2. Ingen vinduer, veldig små til, toalett er ved siden av sengen bak en glassdør. Lukten av kloakk. Jeg sov ikke i det hele tatt. Frokost ble "servert" på en av caffene på flyplassen ved div. gater. Det heg har fått er 1 croissant, 1 glass appelsinjuice og en kopp kaffe fra en stor kanne. Bra at jeg hadde tilgang til loungen og spiste en deilig frokost der. Der er vanskelig p kalle Glo hotell som hotell. Det er et enkelt sovested som koster alt for mye. Never ever!
Les mere
3

Hotell for korte opphold

22. januar 2018, Spikkestad, Norge, Kim_Ant1971

Dette er et reisehotell for korte overnattinger for å rekke fly. Hovedsengen i rommet var veldig bra, men badet var noe av det minste jeg har opplevd. I tillegg til at alle veggene er frostet glass hj…

Dette er et reisehotell for korte overnattinger for å rekke fly. Hovedsengen i rommet var veldig bra, men badet var noe av det minste jeg har opplevd. I tillegg til at alle veggene er frostet glass hjelper ikke på privatlivets fred. Hele tiden litt støy fra toget som kjører fra Flyplassen Klarte ikke å stile temperaturen på rommet. Og det ble veldig varmt iløpet av natten. Ingen vinduer på noen av rommene. Frokosten er et minimum hva en kan forvente på et hotell.
Les mere
4

Enkelt og lettvint på flyplassen

23. mai 2016, Norge, tgreve

Fint rom, kult moderne design, godt velutstyrt bad. Rommet er lite, men når man bare skal sove der er det helt greit. Sengen var veldig god. Eneste negative er at dette er i en kjeller så det er ikke…

Fint rom, kult moderne design, godt velutstyrt bad. Rommet er lite, men når man bare skal sove der er det helt greit. Sengen var veldig god. Eneste negative er at dette er i en kjeller så det er ikke vinduer på rommet og airconditionen virket ikke helt bra så det ble litt for varmt og innelukket etter min mening (men jeg er vant med å sove for åpent vindu hele året). Litt overpriset for et så lite rom og frokosten er ikke den beste jeg har fått.
Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.