Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal Vantaa Airport ,  Finland

Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal

Vantaa Airport,  Finland

Velkommen til Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal, et hotell som ligger inne i terminalen, bare noen få minutters gange fra avgangsportene på Helsinki Airport, noe som gjør det til det perfekte stoppestedet på vei til nye eventyr.

Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,2
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,2
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Xpress-frokost

Vi har valgt å hoppe over frokostbuffeen slik at du kan bestemme hva du skal spise og når. Få deg litt chiapudding, grøt eller en av frokostposene våre i vår Deli - eller kanskje du heller vil dra tidlig ut og utforske reisemålet ditt?

Frokost serveres:

Mandag – søndag: 06.00 – 09.30

Legg frokost til bookingen din ved innsjekk!
Du kan velge mellom 3 ulike alternativer:
Grab & go 9 €/per person
Standard frokostbuffet 11 €/per person
Premium frokost inkludert fast track 24 €/per person

Parkering

Helsinki-Vantaa lufthavn parkering med over 10 000 parkeringsplasser. Du kan velge parkeringsplass etter pris eller avstand. Nærmeste parkeringshus er P1 og P2. Parkeringshuset har også ladeplasser for elbiler. Du kan også reservere og betale parkeringen din på forhånd.

Dyrevennlig

Ja, vi er et kjæledyrvennlig hotell, så ta med deg din pelskledde venn når du reiser. Gi oss beskjed om at du reiser med et kjæledyr, slik at vi kan bestille et kjæledyrvennlig rom, da det er begrenset antall dyrevennlige rom. Kjæledyrsavgift er 30€/opphold

Barception

Comfort Hotelkonseptet handler om mat som er velsmakende, enkel og bra for både din kropp og planeten vår. Gå til Barception vår for frokost, snacks, kaffe, te og mer. Med fokus på alt grønt betyr det at vi sørger for ikke å kaste bort noe.

Wifi

Selvfølgelig vil vi tilby deg gratis WiFi på alle hotellrommene og Barception. Ingen passord kreves.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.