Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal Vantaa Airport ,  Finland

Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal

Vantaa Airport,  Finland

Velkommen til Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal, et hotell som ligger inne i terminalen, bare noen få minutters gange fra avgangsportene på Helsinki Airport, noe som gjør det til det perfekte stoppestedet på vei til nye eventyr.

Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,3
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,3
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Velkommen til Comfort Hotel Xpress Helsinki Airport Terminal - det enkleste alternativet når du reiser gjennom Helsinki-Vantaa flyplass!

Bo på selve flyplassterminalen 

Comfort Hotel Xpress Helsinki Airport Terminal er det eneste hotellet som ligger inne i Helsinki-Vantaa flyplassterminal. Med bare noen få skritt fra gaten finner du varm og vennlig service, en avslappende salong og kanskje viktigst av alt, komfortable senger! Dette er det ideelle stedet å forberede seg på et nytt eventyr etter en god natts søvn eller lur og en dusj mellom flyvningene.

RestPods

Hvis du bare har noen timer mellom flyvningene og trenger et privat sted for et nettmøte eller bare for å ta en lur, så kan du booke våre RestPods som du kan bestille i 4-7 timer.

Kontakt

  • Helsinki-Vantaa Airport 1530 Vantaa Airport , Finland

Finn frem til hotellet

Hotellet ligger i grunnetasjen inne på Helsinki Vantaa Airport. Fra ankomsthallen i første etasje følger du skiltingen mot hotellet. Se kartet  over flyplassen for detaljert beskrivelse, eller ring resepsjonen.

 

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.