Lollo & Bernie kjører reprise på fjorårets vår- og sommersuksess! Vings danseglade maskoter er reiselystne, og drar atter en gang nordover for å møte fansen i Norge og Sverige for fjerde år på rad. Se hvor dere kan møte dem!

Lollo & Bernie sjekker inn på Quality Hotel™.

Møt Lollo & Bernie

Hotell, middag og Lollo & Bernie – kan det bli en bedre sommer?

Ønsker du å gi barna en uforglemmelig vår og sommer? Vings gøyale maskoter, Lollo & Bernie, tar med seg moroa nordover og sjekker inn på utvalgte Quality Hotel™. De sjekket inn allerede i vår og blir værende utover hele sommeren på Quality Hotel™ Skjærgården i Langesund og Quality Hotel™ Sarpsborg. Du kan også møte de glade maskotene ved å ta turen til nabolandet. Lollo og Bernie trives godt i Sverige også, og her kan du møte dem på Quality Hotel™ Strawberry Arena i Stockholm, Quality Hotel™ The Weaver i Gøteborg og Quality Hotel™ View i Malmø. Og følg med, de kommer plutselig en tur til en by nær deg også.


Lollo & Bernie – Meeting kids at the table_16_9Spis frokost med Lollo og Bernie.


Facade and pool at Quality Hotel Skjærgården_originalBassenget på Quality Hotel™ Skjærgården = plask og hyl og skrukkete rosinhud på fingrene.


Quality Hotel™ The Weaver - family room_16_9God plass til hele familien på familierommene til Quality Hotel™ The Weaver i Gøteborg.


Dette kan barna glede seg til


Fra Lollo & Bernie sjekker inn på hotellet til de sjekker ut, har de, sammen med sine aktivitetsteam, lovet å by på masse morsomme aktiviteter, eventyr og underholdning for hele familien. Hva sier dere om å være med på spennende skattejakt, gøyal bingo, eller å bli med Lollo & Bernie på alle deres artige oppdrag?


Hver dag kjører aktivitetsteamet familieaktiviteter spesielt tilpasset for barn mellom 3-7 år, både med og uten Lollo & Bernie. Dagen avsluttes med Lollo & Bernies veldig populære Mini Disco, der dere får muligheten til å danse og vise deres beste dance moves til de kule Lollo & Bernie-sangene. Det blir selvsagt mulighet for å ta et feriebilde med Lollo & Bernie og hilse på dem ordentlig.


Lollo & Bernie - Air hockey_16_9Kan du vinne over Lollo og Bernie i shuffleboard?


Quality_Hotel_Lollo_and_Bernie_karaokeLollo og Bernie er glad i dans og musikk.


Quality_Hotel_Lollo_og_Bernie_sjekker_inn


Barnetilbud på alle Quality Hotel™


Har du ikke mulighet til å komme mens Lollo & Bernie er hos oss? Frykt ikke, vi har tilbud for barn hele året på alle Quality Hotel™. Alle barn får VIP-behandling, i form av barnemenyer med mange fristende valg, lekegrupper og frukt.

Møt Lollo & Bernie

Hotell, middag og Lollo & Bernie – kan det bli en bedre sommer?