Medlemskap

Romantisk timeout på Villa Copenhagen

Sophia og Michael er i København på romantisk timeout fra det hektiske småbarnslivet. Og et eksepsjonelt hotell skal sørge for at deres kjærlighetsweekend blir helt magisk.

 • – Herregud for et fint hotell, bryter de begeistret ut i kor, idet de ankommer foajeen på et av Københavns aller flotteste og trendy hoteller, nemlig Villa Copenhagen.

 • Sophia og Michael skal endelig ha litt egentid borte fra mas og stress i hverdagen og gjør seg klare til å sjekke inn.

 • – Vi bor utenfor Helsingborg i Sverige, og tok toget til København. Villa Copenhagen ligger rett ved sentralstasjonen, så det er veldig praktisk. Og når vi først skal kose oss, så skal vi gjøre det skikkelig. Utnytte tiden maksimalt.

 • – Det betyr at vi må bo bra. Unne oss selv litt luksus, sier Sophia engasjert.

 • Paret lever et hektisk småbarnsliv i hverdagen med krevende jobber. Da er det ikke lett å få tid til hverandre. Men denne weekend i København har de planlagt en stund.

 • – Ja, vi er nødt til å ta vare på forholdet, gjøre litt voksenting, og ikke minst gjøre ting sammen. Så vi skal spise, drikke, bade og shoppe litt.

 • – Gjøre ting som vi normalt sett ikke alltid får tid til i hverdagen, smiler de begge to.

Bærekraftig luksus på Villa Copenhagen

Etter å ha sjekket inn, slapper de av i den trendy og moderne foajeen. De bestiller seg østers og champagne fra en egen champagnevogn som hotellet har, der man også kan velge ferske østers til. Luksus og det lille ekstra er grunnene til at de har valgt dette hotellet i København.


– Vår tid er dyrebar, og når vi er på en kort weekendtur, orker vi ikke de store utfluktene. Vi skal stresse ned, kose oss, slappe av og nyte hverandres selskap. Et hotell med ekstra gode fasiliteter er akkurat det vi trenger. Og Villa Copenhagen er i en særklasse. De innfridde alle våre kriterier, sier Michael bestemt, mens tankene på hverdag og jobb endelig er satt på pause.


For Villa Copenhagen er et signaturhotell i særklasse. De har gjort om det gamle posthuset og telegrafen fra 1912 med ny, moderne arkitektur og unikt design. Her er bygningens fortid som Danmarks hovedpostkontor like viktig å ivareta, som å skape en ny, levende, inspirerende og leken atmosfære. Hotellet består av 390 hotellrom med suiter, restaurant, cocktailbar, relax-avdeling med basseng og treningsrom og konferanselokaler. Det er et hotell med eksklusivitet og lekre omgivelser. Og har til og med sitt eget bakeri.


Her er ingenting tilfeldig. På Villa Copenhagen er luksusen avhengig av bevisste og fornuftige valg som tar hensyn til miljøet. Opplevelsene på hotellet skal være meningsfulle, varme og skape en bevissthet om at du må gi like mye som du får. Her er ikke bærekraft en plikt, men et valg.

 • Badebasseng og cocktailbar

  Etter å ha ruslet rundt i sentrale København og shoppet på noen av de trendy butikkene som København er kjent for, er det svenske paret tilbake på hotellet og har inntatt bassenget.

 • Stresset forsvinner. De trenger ikke å si så mye, bare være nær hverandre og nyte hverandres stillhet.

 • – Livet kan være fantastisk eller hva, spør Sophie mannen sin Michael, som smiler bekreftende tilbake.

 • Noen timer senere møter vi dem pyntet og avslappet i cocktailbaren T37, som er en av de kuleste cocktailbarene i hele København. Her er det stilige detaljer og elegant atmosfære.

 • Til fargerike drinker snakker det svenske paret om alt og ingenting. Latteren og smilet sitter løst. De koser seg.

 • I kveld blir de værende på hotellet for å spise på brasseriet Kontrast. De stresser ikke. Bruker tiden godt sammen.

 • – Det er flere grunner til å ta en romantisk timeout, men det er ikke alltid man får tid til det. Vi er opptatt av at hotellet har det lille ekstra for å gjøre oppholdet vårt til den kjærlighetsweekenden man trenger.

 • – Av og til finner man et hotell som innfrir akkurat de kriteriene man er på utkikk etter. Og vi har fått akkurat det påfyllet vi trenger i våre liv. Love is in the air, ler Sophie og Michael i kor mens kvelden ennå er ung.

Sophie og Michaels syv gode grunner til å ha romantisk timeout i København

1. Egentid med hverandre: Man trenger det for å ta vare på forholdet. Minst én gang i måneden bør man gjøre noe sammen. Da er København perfekt for det.


2. Barnefri: Selvsagt kan man gjøre ting med barna, men romantisk blir det ikke.


3. God mat og drikke: Gjør research på forhånd. Tenk over hva dere ønsker å få ut av oppholdet. Det er ofte lurt å ha en reservasjon på en restaurant som dere begge vil sette pris på.


4. Shopping: Det får man aldri tid til i hverdagen. Så når vi er alene, da blir det shopping for alle pengene. Om ikke mannen orker det, så kan han slappe av på en kafé eller en pub så lenge.


5. Velg en storby: København er en pulserende by som gir dere masse muligheter til å finne på ting sammen.


6. Velg et flott hotell: For oss starter og slutter turen med hotellet. Det må ha det lille ekstra som Villa Copenhagen har. Det betyr mer enn folk tror.


7. Ikke planlegg ting i hjel: For ambisiøse planer kan være utmattende. Ofte er det enkle det beste. Vær sammen og ta det med ro. Da får man den romantiske timeouten man trenger.

Two people laughing in the rooftop pool at hotel Villa Copenhagen.Fresh oysters in the restaurant at hotel Villa Copenhagen.A couple having drinks in the bar at hotel Villa Copenhagen.

Villa Copenhagen

Nyeste innlegg