Det er mange gode grunner til å trives i København – selv når reisen er ment for business, byr Køben på pleasure. Skal du en svipptur til København «on business» og er litt ekstra glad i godt øl? Med disse tre kåringene smaker turen allerede som suksess.

rooftop cozy skt petri hotel
Nydelig takterrasse på SKT. PETRI i København

"Suit Up"


Du får ikke et bedre utgangspunkt enn dette. I 2018 vurderte Verdensbanken 144 land og kåret Danmark til Europas beste land å gjøre business i. Med andre ord blir du garantert inspirert til å få jobben gjort.©Kim Wyon / VisitDenmark


"On a Roll"


Hva annet inspirerende finner du i København? Jo, en drøss med lykkelig mennesker. Danmark har flere år på rad blitt kåret til verdens lykkeligste land. Det begrunnes blant annet i gode velferdsordninger og helsetiltak, fremskreden likestilling, samt fokus på sosialt ansvar for medmennesker og miljø. Det er altså bare å sosialisere og la seg smitte av lykkerusen."Raise the Bar"


Og merittlisten fortsetter. Danmark er nemlig også verdenslende når det gjelder øl. Danskene er kjent for sin dynamiske og spennende ølkultur, med over 150 bryggerier. De er faktisk så flinke at Mikkeller i København ble kåret til verdens tredje beste ølbryggeri i 2015. Bryggeriet har som mål å lage kvalitetsøl av de beste råvarene, samt utforske og utfordre de eksisterende ølsjangrene.


Flaks for deg at baren ligger bare 190 meter unna Comfort Hotel® Vesterbro. Vi tror du rekker innom, men du trenger kanskje en ekstra dag hvis du skal komme deg til bunns i de 24 ulike øltypene de har på kran. Men det er ikke bare Mikkeller som serverer godt øl. Her er fire andre barer som serverer førsteklasses øl i gåavstand fra våre to sentrale hotell i sentrum av København:Taphouse


Taphouse er bredt utvalg øl fra hele verden. I tillegg bytter de jevnlig ut deler av sortimentet, så det er alltid noe nytt å smake på.


Fermentoren


I tillegg til å servere godt og variert øl, serverer de også spesiallaget øl som kun er å få tak i på Fermentoren.


Ørsted Ølbar


Her på Ørsted Ølbar får du nøye utvalgt øl, lokalt og internasjonalt, fra kran og på flaske.


Dia’legd


Dia’legd selger øl som er produsert av mikrobryggeriet Refsvindinge fra Danmarks tredje største øy, Fyn.


Bo bra i København


I tillegg til Comfort Hotel Vesterbro kan Strawberry tilby tre andre hotell i den sjarmerende byen, København. Unn deg litt ekstra luksus og bo sentralt på SKT. PETRI eller storslåtte Clarion Hotel Copenhagen Airport rett ved Københavns flyplass, Kastrup.