Selv om det er mange ting du bør gjøre, så er det også noen få, men viktige ting du ikke bør gjøre når det er høst i Norden. Her er en liten guide for å hjelpe deg til å maksimere gleden av en velfortjent pause i høst.

Girl in bed side by side in a collage with a picture of the lobby at Clarion Collection Hotel Havnekontoret
Endelig høstferie! La oss feire denne fargerike årstiden med å nyte hverandres selskap.

Du bør …

… trimme lattermusklene

Hvem liker vel ikke en god latter? Dra på stand-up, impro-kveld eller se en forestilling! Flere tilbyr også mat og drikke, så her er alt tilrettelagt for en morsom helaften.

… koble av på spa

Hva er vel bedre enn å svømme noen lengder i et oppvarmet basseng innendørs, mens vinden blafrer ute? Unn deg en tur på spa i høst, og ta med vennegjengen, familien eller kjæresten.

stromstad-spa-resort-aerial-view-swimming-pool-lady-.jpgVisste du at de fleste spahotellene våre har dagsinngang, så om du bare har noen timer til overs kan du fortsatt ta deg turen og nyte en dukkert i et varmt basseng. Husk bare å ta kontakt med hotellet på forhånd for å sjekke ledighet.

Les mer:

Vil du se alle våre spahotell? Søk og book ditt opphold her!

… plukke sopp i skogen

I september og oktober er det soppsesong. Ta med deg en kurv, en bok om sopp, en liten kniv og kom deg ut i skogen. Å sanke sin egen mat er en utmerket måte å komme seg utendørs på, samtidig som man får en smakfull belønning. Har du ikke vært på sopptur før, kan det være en god idé å bli med på en guidet tur. Så kan du få hjelp til å skille de spiselige og ikke-spiselige fra hverandre.

autumn-family.jpg

… spise god, langkokt mat

Ingenting er bedre enn å avslutte en dag på reisefot med smakfull, god og langkokt mat tilberedt nøye og av kvalitet. Noen forslag til retter du kan lage er Boeuf Bourguignon eller Chili Con Carne. De fleste av våre Clarion Hotel® har også sin egen restaurant om det heller frister å få maten servert. Velbekomme!

Clarion Hotel Sustainable food

… filmmaraton hjemme eller se de siste nyhetene på kino

Dette er et sikkert valg. Hva er vel bedre enn å se en god film og kose seg med popcorn og brus når det er kaldt og mørkt ute? Enten du drar på kino med dine kjære eller med gode venner, eller bare enkelt og greit setter på filmen hjemme.

… drikke masse kaffe og te!

Hva med å starte dagen med en god kopp kaffe i en myk hotellseng?

Når det kjølige høstværet slår inn over landet er det godt å varme seg med en kopp kaffe eller te. Hvis du er skikkelig glad i te så har du sikkert funnet din favoritt allerede. Har du ikke det, så tilbyr de fleste av våre Clarion Collection® Hotel, te og kaffe til alle hotellgjester. Så ta deg en pause fra å traske i høstløvet og nyt en varm drikke i hotellets lounge. Eller ta turen til Bergen og Clarion Collection® Hotel Havnekontoret i høst. Bare se så fint det er der:

Embedded content: https://www.youtube.com/embed/4e1kbZXf3A8

PS! Bor du på et av våre Clarion Collection® Hotel er ettermiddagsmat og kveldsmat inkludert i romprisen.

Du bør ikke …

… ta med deg jobben hjem

Har du først tatt høstferie sammen med familien, så slapp av. La dine oppgavelister bli igjen hjemme og på jobb, og nyt en pause med familie og venner. Hva med en tur på fjellet eller i skogen?

pool selma city spa clarion hotel gillet uppsalaHer er en liten hemmelighet om hvordan å unngå stress. Ta en spa-pause.

… glemme regntøyet

Vi vet, vi har alle gjort det. Sommeren er over og du bør nok sannsynligvis la shortsen bli igjen hjemme. Det samme gjelder i grunn de hvite buksene og skoene også. I stedet, sørg for å ta med en paraply eller en regnjakke når du forlater huset. Det kan komme godt med.


Klar for å slappe av denne høsten?

Bestill din høstferie og overnatt på en av våre over 200 hotell, og nyt den vakre og fargerike årstiden.


Tilbud og kampanjer

Leter du etter ekstra bra priser på spahotell (for hvem gjør ikke det?) – hold et øye med spesialtilbud-siden! Den beste prisen får du ved å booke direkte hos oss.