Comfort Hotel vokser, og du kan nå sjekke inn på flere hoteller enn noensinne. Les om hemmeligheten bak fremgangen, og hva et moderne hotellkonsept egentlig innebærer!

Comfort Hotel Göteborg

Comfort Hotel gir deg det du vil ha, uten masse overflødig. Med fullt fokus på moderne og urbant design, sentral beliggenhet, utvalgt service og stor respekt for moder jord, kan du sjekke inn med god samvittighet. Og til en fornuftig prislapp!


#1 Easy on the planet – hotellkjede innlagt på rehab


Comfort Hotel vil etterlate så små avtrykk på planeten vår som mulig, og for en stund siden sjekket de seg selv inn på Green Rehab. Målet med Green Rehab var å øke bevisstheten om miljøproblemet i verden og samtidig fortelle om hva Comfort Hotel gjør for å redusere miljøpåvirkningen. Vil du lese mer om Green Rehab og hva kjeden gjør for miljøet, kan du gjøre det her.


#2 Easy on the wallet


Et besøk på et Comfort Hotel innebærer at du velger et hotell som er snilt mot både lommebok og miljø. Så kan du bruke pengene på alt annet du liker – mat, konserter og shopping, for eksempel.


#3 Easy to access – supersentral beliggenhet


Overnatt der det skjer. På Comfort Hotel bor du alltid med byens beste beliggenhet. Tre ut av hotellobbyen og rett inn blant byens skjulte skatter og severdigheter, uten å måtte reise lange strekninger.


Comfort Hotel - Urban Easy LivingUrban easy living - på Comfort Hotel


#4 Easy to enjoy – morgener i sengen og god mat


Det er ikke bare hjemme du kan nyte lange søndagsmorgener. På Comfort Hotel kan du sjekke ut så sent som 18:00 på søndager, helt gratis. Så nyt frokosten din i fred og ro, og ta en siste runde i byen innen det er på tide å reise hjem.


Er du en treningsfreak som ikke kan gå en helg uten i hvert fall én treningsøkt? Velkommen til hotelltreningssenteret vårt. Crossfit-fan? Da kan vi tipse om Comfort Hotel Børsparken, der du finner Nordens første hotellgym helt dedikert til crossfit (og kanskje et av Oslos beste treningssentre av sitt slag). For deg som er fysen på litt mindre svette aktiviteter, kan du på enkelte hoteller slå deg løs med spill og utfordre venner og familie til en runde shuffleboard.


Comfort Hotel Barception Comfort Deli


Maten på Comfort Hotel er enkel, god og vennlig både mot miljø og kropp. Hotellrommene har ingen minibarer, men i vår Barception (Bar+Resepsjon) og Comfort Deli finner du alt du måtte trenge av mat og drikke.


Comfort Hotel frukostbuffet


Hotellfrokosten er en hybrid mellom en klassisk frokostbuffé og en kaféfrokost. Vi duker opp med akkurat det du trenger – og unngår unødvendig overflod. På våre fire Comfort Xpress-hotell har den klassiske hotellfrokosten blitt helt fjernet. I stedet får du selv velge hva du vil spise og hva du vil betale for. Rettferdig og bærekraftig. Våre fire Comfort Xpress-hoteller finner du i Oslo, Tromsø og Stockholm.
Vil du se alle våre Comfort Hotel®? Gjør det her.