strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap

Hæ, har dere hotell med mat og søtsaker inkludert i prisen? Jepp, på alle våre Clarion Collection® Hotel så klart!

Høres nystekte vafler og gratis mat på kvelden ut som noe for deg? Da bør du sjekke inn på et av våre rundt 50 Clarion Collection® Hotel i Norge og Sverige. Har du betalt for et opphold på et av disse hotellene, kan du unne deg så mye søtsaker og mat du bare orker – fika og kveldsmat (og koselig stemning) byr de alltid på!

 • Når du bor på hotell, kan det av og til føles som et ork å skulle finne et sted å spise. Ofte har det vært en lang dag, du er sliten, sulten og tørst og orker ikke bruke for mye hjernekapasitet, eller skritt, på å finne et ålreit sted å fylle opp magen.

 • Du kan selvfølgelig saumfare nettet etter spisesteder, lese anmeldelser og bruke mengder av tid på å velge et passende sted blant jungelen av restauranter – eller du kan velge den korteste veien som overhodet mulig: På hotellet.

 • På de fleste av våre over 200 hotell i Norden finnes det alltids mat å få kjøpt, men på våre rundt 50 Clarion Collection® Hotel byr vi i altså på kveldsmat! Og det smaker ganske godt også, om vi må få si det selv.

Gratis fika – eller ettermiddagskos om du vil

Så hva er det vi egentlig sier her? Jo, skal du ut og reise i Norge eller Sverige, får du både gratis fika og gratis kveldsmat hver eneste dag, året rundt, på alle hotell som smykker seg med Clarion Collection®-skilt.

Fika, som opprinnelig er et svensk begrep, betyr søte, smekre saker som vafler, croissanter, pannekaker, boller – som du altså kan spise så mye du vil av i hotellets “fika-åpningstid”. Spis til du blir kvalm (eller kanskje stopp litt før det...) og nyt en god kopp kaffe eller te ved siden av.

Clarion Collection fika_16_9Fika med kaker og kaffe skaper alltid hyggelige samtaler og god stemning.

Om du kaller det etter-lunsj-kaffe eller ettermiddagskos er opp til deg. Vi kaller det fika, og det kan for eksempel nytes på Clarion Collection® Hotel Havnekontoret midt på den verdenskjente Bryggen i Bergen, Clarion Collection® Hotel Odin i herlige Göteborg eller Clarion Collection® Hotel Packhuset ved havnen i Kalmar. For å nevne noen…

Friends meeting for fika at Clarion Collection
 • Gratis kveldsmat – eller middag om du vil

  Hver dag står også kveldsmat klart for alle overnattende gjester. Jepp, vi spanderer! Kveldsmaten inkluderer alltid en varmrett, suppe, brød og salater – alt er hjemmelaget, variert og passer for både store og små. Kall det gjerne en buffé av husmannskost.

 • Og det beste av alt? Du har sikkert skjønt det allerede, men vi sier det igjen: Du kan spise så mye du vil! Les, spis og kos dere sammen - ja, spis til dere ruller, dere kan jo uansett bare ta heisen rett opp til senga og hvile magen.

 • Om du ikke er hotellgjest, er du selvfølgelig også velkommen til å prøve kveldsmaten – bare ta kontakt med ditt lokale Clarion Collection® Hotel for reservasjon og priser.

 • Lyst på noen eksempler på hotell, sa du? Hva med Clarion Collection® Hotel Mektagonen (rett rundt hjørnet ved Liseberg!) eller Clarion Collection® Hotel Skagen Brygge på Stavangers vakre brygge? Bare “at the top of our head”..

Clarion Collection® er mer enn bare fika og kveldsmat

Fika og kveldsmat inkludert i et hotellopphold er vel og bra (eller skikkelig bra i grunn), men Clarion Collection® er så mye mer enn bare det. Dette er et hotell med gode vibber!

Enten du kommer med familien, barn, kolleger, venner, kjæresten eller pensjonistgjengen, er dette hotellkjeden som skal gi alle en skikkelig koselig og lun stemning. Her skal man føle seg ivaretatt og velkommen.

Dette er stedet du skal kunne lene deg tilbake i senga, stolen, sofaen, og slappe av og nyte hotelloppholdet, enten det er på Clarion Collection® Hotel Temperance i Malmõ sentrum eller på Clarion Collection® Hotel Auroraa med utendørs jacuzzi ved bryggekanten i Tromsø.

Clarion Collection evening meal

Clarion Collection® midt i Oslo og Stockholm sentrum

Er du ute etter et supersentralt hotell midt i Oslo sentrum, og som gjerne er både moderne og elegant med en avslappet atmosfære? Da er Clarion Collection® Hotel Folketeateret et hett tips. Her bor du midt i hjertet av begivenhetene – blant annet finner du Norges største privatteater, fantastiske Folketeateret, under samme tak. Her kan du få med deg unike, og høyst populære forestillinger. Er du mer gira på opera, er det gangavstand til Operaen. Det er i grunnen gangavstand til det meste!

Hjemmekoselige Clarion Collection® Hotel Bastion er også et godt alternativ om du vil bo i Oslo sentrum, men ønsker en god natts søvn uten for mye bråk rundt. Hotellet, som er inspirert av engelske boutiquehotell, har nemlig en stille og rolig beliggenhet, til tross for at det er nær mange av Oslos beste attraksjoner.

 • Stockholm, Stockholm, vakre Stockholm. Hvis du skal avlegge Sveriges hovedstad et besøk, blir du garantert møtt av varme smil, latter og duften av nybakt brød på Clarion Collection® Hotel Tapto.

 • Hotellet ligger i et rolig og trivelig område i bydelen Õstermalm i Stockholm. Og du? Det er ikke uten grunn at vi nevner nybakt brød…

 • …På dette hotellet, og alle andre Clarion Collection-hotell i Sverige, får du nemlig servert brød som flere gjester – hver eneste dag – spør om å få oppskriften på.

 • Oppskriften kan du faktisk få gratis av oss ved å klikke på linken nederst i denne artikkelen, eller du kan bare dra til et av hotellene for å få det servert, så mye du bare vil! Inkludert i prisen, husker du?

 • Det deilige og avskjermede hotellet Clarion Collection® Hotel Wellington, som også ligger i fasjonable Õstermalm i Stockholm, er definitivt også verdt et besøk.

 • Litt utenfor Stockholm sentrum, et steinkast fra Sødermalm, finner du også Sicklas nye diamant, Clarion Collection® Hotel Tapetfabrikken, som har rukket å bli et veldig populært hotell. Her finner du blant annet treningsrom og badstue med vakker utsikt!

Så, for å trekke en konklusjon: Clarion Collection® har ca. 50 skikkelig hjemmekoselige hotell det oser «hygge» av, med frokost, fika og kveldsmat inkludert og som ligger både sentralt og ikke sentralt i hele Norge og Sverige. Heng deg på, book nå!

Book et opphold på et våre Clarion Collection® Hotel her.

Her finner du artikkelen som byr på oppskriften til det berømte brødet nevnt over.

Nyeste innlegg