Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Odin Gøteborg ,  Sverige

  • Lenestoler i skinn i møterommet med terrasse på Clarion Collection Hotel Odin i Göteborg
  • Dobbeltseng med myke puter i superior dobbeltrom på Clarion Collection Hotel Odin i Göteborg
  • Stuedel med sofa og kjøkken i superior dobbeltrom på Clarion Collection Hotel Odin Göteborg

Clarion Collection® Hotel Odin

Gøteborg,  Sverige

Velkommen til Clarion Collection Hotel Odin! Hotellet har både parkering, møterom og treningsrom, og ligger nær alt fra shopping til fornøyelsesparker. Frokost, fika og kveldsmat er inkludert når du her.

Clarion Collection® Hotel Odin 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
6,9
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

6,9
av 10
Vurdering av Clarion Collection® Hotel Odin

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

På Clarion Collection Hotel Odin bor du i moderne omgivelser med skandinavisk design, bare et steinkast fra Gøteborg C. Moderne rom, sentral beliggenhet og vakkert interiør gjør hotellet til et supert valg i Gøteborg. Hver kveld serveres dessuten Evening Meal til alle våre gjester, uten ekstra kostnad.

Sentralt i Gøteborg

Her bor du i nærheten av det meste av hva Gøteborg har å tilby. Rett rundt hjørnet finner du restaurantgaten Avenyn, kjøpesenteret Nordstan, Ullevi, Scandinavium, Trädgårdsföreningen, Sentralstasjonen og ikke minst ornøyelsesparken Liseberg.

Fika og kveldsmat inkludert

Hver morgen kan du spise en god og stor frokost som selvsagt er inkludert i romprisen. I tillegg setter vi frem litt fika på ettermiddagen, og på kvelden kan du spise vårt eget kveldsmat her på hotellet. Alt er uten ekstra kostnad! Les mer under servicetilbudene våre. Du kan også kjøpe drikkevarer i lobbyshopen vår.

Hyggelig lobby med peis

Hotellets lobby er smakfullt innredet, med koselig peis som er en naturlig møteplass for både gjester og lokalbefolkning. Vi etterstreber å være et hotell som passer både for deg som ønsker å slappe av og nyte en hotellweekend og for deg som er ute og reiser med jobb.

Møterom og konferanse

Hotellets konferanseavdeling har plass til totalt 70 personer. Les mer om våre møterom her.

Matlagingsmuligheter

Clarion Collection Hotel Odin er perfekt for deg som vil lage eller varme din egen mat. De fleste av hotellets rom har eget kjøkken eller pentry. Det er mulig å leie kjøkkenutstyr i resepsjonen for 300 SEK. Gjester som bor i mer enn 5 netter kan låne kjøkkenutstyr gratis.

Trening

Hos oss kan du trene til og med når du er på reise. I første etasje ligger det moderne og godt utstyrte treningssenteret Nordic Wellness Odinsgatan. Her kan du trene hva du vil og så mye du vil helt gratis når du bor hos oss!

Dyktig personale med hjertet på rett sted

Sentral beliggenhet, store rom og smakfull innredning er bra, men det er den velkommende og avslappende atmosfæren som gjør at du raskt kjenner deg som hjemme hos oss på Clarion Collection Hotel Odin. Genuin omtanke og personlig engasjement kjennetegner alle som jobber her. Spør oss gjerne om hva du kan se og gjøre i byen, eller les mer om Gøteborg her.

Bygg med aner fra 1930-tallet

Hotel Odin ble bygget i et bygg som tidliger var bilverksted for Ford på 1930-talet. I årene som har gått har området rundt Odinsplassen forandret seg fra verkstedsområde, til et reir for motorsykkelverksted (i folkmunne kjent som ”bikestreet”), til i dag å være en utgreining av bykjernen. Hotel Odin åpnet i 2004 og har beholdt den arkitektoniske funkisstilen i bygget.

Kontakt

  • Odinsgatan 6 41103 Gøteborg , Sverige

Finne frem til hotellet

Buss/tog

Nils Ericson terminalen/Göteborg Centralstation

Fra Göteborg Landvetter Airport

Flybuss til Nils Ericson-terminalen. 

Taxi

Vi anbefaler Taxi Gøteborg, telefon +46 31 650 000.

Om Clarion Collection Hotel Odin

Antall rom

180 rom -  425 sengeplasser

Antall møterom

1 stk - Fra 10 til 70 personer 

Avstand flyplass

Göteborg Landvetter Airport: 24 km

Avstand kollektivtransport

Göteborg C/Nils Ericson-terminalen: 150 m

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.