Det finnes ikke én type gjest. Derfor har vi heller ikke én type hotell. Hvilket hotellopphold har du lyst på?

Bein fra brygge om sommeren

Er det noe vi har lært i løpet av mange år i hotellbransjen så er det at ingen gjest er lik. Noen vil bare ha et rimelig rom med en god hotellseng midt i byen, slik at det er kort vei hjem etter konserten. Andre vil ha flyplasshotell med parkering og restaurant for enkelt å kunne sove, spise og sette fra seg bilen i forbindelse med jobbreiser eller ferier.


Noen ønsker et hotell med mye som skjer, både på og utenfor hotellet, og noen elsker å få vafler og kveldsmat uten å trenge å gå ut. Andre igjen vil ha en skikkelig luksusopplevelse, helt fra innsjekk til utsjekk. Vårt mål blir da å møte alle disse gjestene på deres premisser. Det er tross alt dere som er det aller viktigste vi har.


Comfort Hotel®: Urbant og rimelig


Artister, konsertgjengere, turister og weekend travellers er vanlig inventar på Comfort Hotel sine over 30 hotell. Disse finner du hovedsakelig i små og store byer, i Norge, Sverige, Danmark – og ett i Litauen. Hotellene ligger midt i bykjernen slik at det er så kort vei som mulig til kollektivtransport, butikker, spisesteder og utesteder. Denne kjeden har de rimeligste hotellrommene hvor du får det du betaler for: En god seng, ordentlig hotellfrokost og kjerneplassering i byen.


Comfort Hotel Til venstre: Rom på Comfort Hotel Karl Johan i Oslo


Mange av de har også freshe treningsrom som du kan bruke helt gratis. Jo forresten, denne kjeden har også noen stilige hotell med betegnelsen Comfort Hotel Xpress. Disse serverer ikke frokost, men selger i stedet enkle frokoster i lobbyen.


Quality Hotel™: Softis og styremøter – en selvsagt kombinasjon!


Om du noen gang skal på konferanse på Quality Hotel må du huske å sjekke ut snacksen som står fremme til konferansedeltakerne. Her får du nemlig så mye popcorn og softis du bare vil! Å mekke sin egen softis pleier få selv den trøtteste konferansegjesten til å kvikne til.


De fleste av totalt 60 Quality Hotel ligger i utkanten av byene og ved flyplassene, som passer bra når det er møter og konferanser som står på agendaen. Noen har også spesialisert seg på familie- og barnevennlighet, slik at både små og store badeløver kan leke, bølle og ta så mange svømmetak de bare orker.


Clarion Hotel®: Pulserende og stilig i byen


Neste gang du skal finne et sted for lønningspils eller er i en Skandinavisk storby over helgen burde du sjekke ut et Clarion Hotel. Mange av disse hotellene lader nemlig opp til helgen med åpen afterwork, DJs og god stemning i baren. Passion og puls er nokså beskrivende stikkord for denne hotellkjeden med rundt 25 hotell. Her er det konserter, events og mye som skjer – særlig på de store hotellene.


Det typiske Clarion Hotel ligger midt i storbyen med egentlig alt du trenger innenfor hotellets vegger. Vi snakker restauranter, barer og områder å henge i, skikkelig gode frokoster, treningsrom – og gjerne badstue. Noen har også spa og basseng.


tap-room-clarion-hotel-amarantenSnasne drinker er ikke et uvanlig syn hos Clarion Hotel. På bildet ser du bartendere i sving på Clarion Hotel® Amaranten i Stockholm


Høres nystekte vafler og gratis mat på kvelden ut som noe for deg? Innen Clarion Hotel finner du nemlig også rundt 50 hotell med betegnelsen Clarion Collection®. Noen av disse har tidligere vært brukt som fengsel eller vært hjemmet til rike, kjente personligheter, mens andre har vært stamhotellet og arbeidsstedet til artister, forfattere og kunstnere.


Alle Clarion Collection Hotel setter frem fika på ettermiddagen, som betyr søte, smekre saker som vafler, croissanter eller pannekaker. Men ikke nok med det. Hver kveld står også kveldsmat med varmrett klart for alle overnattende gjester. Har du betalt for et opphold på et Clarion Collection Hotel betaler du ingenting ekstra for denne lille luksusen. Veldig greit når du reiser alene og ikke orker å finne frem til restauranter, eller når du bare ikke har lyst til noe annet enn å spise på hotellet med så kort vei som det går an å ha til hotellsengen din.


Frittstående hotell: Spa, fjell og luksus


Til sist har vi alle våre frittstående hotell som ikke tilhører en kjede med like konsepter. Disse hotellene er rett og slett unike, med sine egne stiler, sine egne fasiliteter og sine egne opplevelser for deg som gjest. Hotellene ligger gjerne ved sjøen eller på høyfjellet, men også i byene. Om du er nysgjerrig på disse herlighetene kan du lese videre her.


Spa på Yasuragi og vinter på Copperhill Mountain Lodge Til venstre: Spa på Yasuragi utenfor Stockholm. Til høyre: Vinteridyll på Copperhill Mountain Lodge i Åre


Vil du ha Afternoon Sweets, konferansehotell like ved gaten din, rimelig og bra overnatting, spennende restaurantkonsepter eller ren luksus? Uansett hvilken gjest du er og hvordan du vil at ditt hotellopphold skal være, håper vi at du vil finne noe du liker hos oss.