Medlemskap

Medlemsfordeler

Gratis kaffe når som helst? Det stemmer! Slik tilfører du litt luksus i hverdagen som medlem i Strawberry

Gjør mandagen til ukas høydepunkt, utforsk en ny by med rabatterte hotellpriser – på egen hånd eller gi bort rabatt til noen andre – eller vær først i køen til din neste drømmekonsert. Dette, og enda mer, er akkurat det du kan gjøre som medlem i Strawberry i dag.

People smiling at Jernbanetorget at Strawberry launch.

  1. mai 2023 gikk startskuddet for en ny æra - da vi ble Strawberry. Skiftet markerer en milepæl for for flere spennende og minneverdige opplevelser, på mer innovative og bærekraftige måter.

 • Vi er mer enn bare hotell. I dag driver vi over 120 restauranter, 20 spa, gym, møteplasser og arenaer.

 • Som gjest tilbys du tusenvis av opplevelser over hele Norden, hver dag, og som medlem låser du opp en verden av unike fordeler. 5-15 % medlemsrabatt på hotellrom, førsteprioritet på kampanjer, og massevis av partnertilbud.

 • Blir det bedre enn dette? Ja, faktisk.

Nå kan du også unne deg en hotellfrokost på mandager med en venn til prisen av 1, få prioritert tilgang til ulike arrangementer i hele Norden, eller bestille hotellovernatting for noen andre til rabattert pris, bare for å nevne noen medlemsfordeler.


Og ikke glem å stikke innom for en kopp kaffe innimellom. Som medlem får du gratis kaffe på alle hotellene våre – når du måtte ønske det.


Hotellfrokoster, først i køen til arrangementer, rabatterte priser på hotellrom? Kanskje vinteren ikke trenger å bli like ensformig i år...

 • Endelig mandag!

  Kjenn duften av nybakt brød, smaken av fersk frukt og sving deg mellom vanskelige valg langs frokostbuffeen som aldri ser ut til å ta slutt.

 • Vi vet at mandager kan være en mindre morsom dag å våkne opp til.

 • Kanskje du har en dag full av møter foran deg, du trenger å planlegge uken for å få barna til ulike aktiviteter, eller du vil rett og slett ikke legge helgen bak deg.

 • Gjør mandag morgen til ukas høydepunkt, og la den eksklusive hotellfølelsen sette standarden for uka allerede ved frokosten.

Som medlem i Strawberry kan du benytte deg av fordelen Monday Breakfast og nyte et 2 for 1-tilbud sammen med en venn, svigermor, kjæreste, date, datter, sønn, mamma eller pappa - hver mandag om du har lyst.


Er mandager allerede din favorittdag? Er du mer interessert i de store begivenhetene sammen med venner, eller får du et kick av å være "først i køen"? Da ruller vi ut den røde løperen...

People having fun at a festival.
 • Først i køen til arrangementer over hele Norden

  Opplev en konsert som gir deg gåsehud, utforsk ny kultur og natur, eller oppdag et eventyr du ikke visste fantes.

 • Som medlem i Strawberry kan du aktivere Red Carpet, en fordel som åpner døren til enda flere opplevelser. Her kan du delta på spennende og eksklusive arrangementer over hele Norden.

 • Kanskje dukker drømmekonserten din opp på listen over kommende arrangementer, eller kanskje du oppdager en ny favorittartist.

 • Uansett hvilken begivenhet som faller i smak, vil du være først i køen.

Gjør en venn ekstra glad


Skap litt hverdagsluksus for en venn eller gi ditt besøk fra langveisfra ekstra plass i form av en hotellovernatting. Med medlemsfordelen Be My Guest kan du bestille hotellovernatting for noen andre med din egen medlemsrabatt (alltid 5-15%). Neste morgen kan du møte vennen din for en god frokost, uten å måtte betale noe. Med andre ord – vinn-vinn.

Standardrom på At Six i Stockholm, Sverige
 • Opplev mer med bonuspoeng

  Medlemskapet er som skapt for deg som ønsker å forvandle hverdagen til et begivenhetsrikt eventyr. Er du ikke medlem ennå? Bli medlem i dag og benytt deg av alle medlemsfordelene – det er i tillegg helt gratis.

 • Som medlem samler du bonuspoeng under hotelloppholdene dine, som du senere kan bruke på nye eventyr.

 • I de aller fleste tilfeller får du 1 bonuspoeng per brukt krone (SEK/NOK/DKK) på opphold i Sverige, Norge og Danmark.

 • Hotellnetter i Finland og Baltikum gir vanligvis 10 bonuspoeng per euro.

Du kan også tjene bonuspoeng ved å benytte deg av fordelaktige tilbud fra flere av våre partnere, på alt fra reiser til lydboktjenester. Og hvorfor stoppe der? Som medlem tjener du også bonuspoeng på ALLE dine kjøp med et Strawberry Mastercard, uansett hvor du er. Les mer om Points Unlimited her.


Det er visse unntak for opptjening av bonuspoeng, du kan alltid finne informasjon om dette i våre medlemsvilkår.

Woman pouring up a cup of coffee.
 • Hvorfor vente?

  En ensformig vinter står ikke på agendaen for deg som er medlem i Strawberry!

 • Kanskje venter en bra start på uka allerede neste mandag, eller et spennende event kommende måned?

 • Opplev mer og skap fantastiske minner med nære og kjære.

 • Og kom gjerne innom for en rykende kopp kaffe i mellomtiden.

Nyeste innlegg