Medlemskap
Bedroom at Hotel St. George in Helsinki.

Rabatt til besøket ditt

Be My Guest

A hotel bed with a door hanger in the front.

Man har ikke alltid plass til overnattingsgjester

Som medlem kan du book en rabattert overnatting på hotell til familie og venner og få en gratis frokost til deg selv.

Behold husfreden. Send besøket ditt på hotell og spis en gratis frokost sammen med dem dagen etter.

Hjerterom gir ikke alltid husrom

Noen ganger får man etterlengtet besøk langveisfra. Enten det er foreldre som bor langt unna, venner man ikke har sett på lenge fordi de har flyttet til andre siden av landet (eller jordkloden) eller tanter og onkler som har lyst til å besøke deg og samtidig utforske byen i noen dager. Det er derimot ikke alltid man har plass (eller lyst) til at besøket skal overnatte hjemme hos en. Vi har derfor gjort det litt enklere for deg som ikke ønsker å leve oppi svigerforeldre eller høylytte venner.

Bestill med rabatt til en venn - få en frokost sammen

Send besøket ditt på hotell med rabatt! Som medlem av Strawberry, kan du gi venner og familie din medlemsrabatt på hotell (5-15%) uten at du trenger å bo der sammen med dem! Som en liten premie til deg, kan du reise til hotellet dagen etter og nyte en deilig frokost sammen med gjestene dine – uten å betale noe. Vinn-vinn på alle måter med andre ord. “Men jeg får så ofte besøk langveisfra, denne fordelen er vel ikke ubegrenset?” tenker du kanskje. Jo, det er nettopp det den er! Book rom til Be My Guest-pris så mange ganger du vil frem til 31. desember 2024. Gjesten din får selvsagt bonuspoeng om han eller hun er medlem - som alltid.

Ubegrenset bruk av rabatten

Book med rabatten så ofte du vil. Og jo flere bookninger, jo mer frokost blir det på deg. Skal gjestene dine bo en natt er det bare å komme og spise frokost med dem. Gjelder bookingen flere netter må du skrive hvilken dag du kommer og spiser frokost i feltet kalt “Eventuelle ønsker” når du utfører bookingen. Gratis frokost gjelder for én person og én gang i løpet av gjesten din sitt besøk, men ingen fare; hvis flere vil bli med på lasset, får de 25 % rabatt på frokosten. Husk å velge et hotell som faktisk serverer frokost da, hvis ikke blir det fort en kjedelig bomtur. Og hotellrommet booker du som vanlig på vår hjemmeside, og denne gangen velger du medlemsprisen Be My Guest.

La dine gjester bo på

Cosy bedroom at Clarion Hotel® Gillet in Uppsala.Pool and roof terrace at Villa Copenhagen.Terrace and outdoor pool with a view over Quality Hotel Skjærgarden

Clarion Hotel® Gillet

Uppsala

Book

Mer informasjon

An illustration of a biker jacket with the Strawberry logo on the back.

Medlemmer opplever mer

Bare gode grunner til å bli medlem

Rabatt på hotellrom. Førsteprioritet på tilbud og nyheter. Bonuspoeng som du kan booke hotellrom for. Gratis kaffe – når du vil. Gjør som 2,6 millioner andre; bli medlem.