Å reise på en avkoblende spaweekend er mer trendy enn noensinne. I et samfunn som kan oppleves mer og mer stressende, er det også flere og flere som unner seg et velfortjent opphold på spa for å nære omsorg for kropp og hode. Å koble av og ut et par dager kan gjøre underverker for sjelen. Kom deg litt lenger vekk fra hverdagen – kom til Sverige!

Waterfall at Yasuragi
Vakre Yasuragi. Foto: Marcus Crépin

På Strömstad Spa & Resort mangler du ingenting

Overtal din kjære (kan være deg selv) om å ta ukeshandelen på svenskegrensa og ta inn på spahotell i samme slengen. 10 meter unna sjøkanten i Strömstad ligger et 2000 kvadratmeter stort spahotell og venter på deg. Strömstad Spa & Resort har syv forskjellige saunaer, syv forskjellige bad og en mengde forlokkende stasjoner hvor du kan slå deg ned. Utforsk tecaldarium, snøtunnel, kneippbad og søvndyssende behandlinger. Hva får deg til å puste ut, sitte tungt og finne roen?

Dersom du føler at kroppen din har mer å kvitte seg med etter badstu-turneen, har du også fri tilgang til treningsrom og gruppetimer. Husk å drikke vann!

relax-pool-stromstad-spa-resortStrömstad Spa & Resort

En helg på Clarion Hotel® Gillet, Uppsala – mulighetenes spa

Domkirken, Uppsala slott og sjarmerende hager er noen av Uppsalas severdigheter. Clarion Hotel® Gillet ligger midt i byen, og er midt i blinken for deg som vil bo sentralt og med høy kvalitet, i tillegg til å ha tilgang på avslappende spa.

Selma City Spa er mulighetene mange – uansett om du vil ha ekstra mye av alt, eller bare en enkel, men nydelig massasje. Boblebad, badstue og behandlinger kan kombineres med saftige juicer og lokale godsaker. Kombiner din spaweekend med en smakfull matopplevelse på en av byens mange restauranter.

pool-selma-city-spa-uppsala-clarion-hotel-gillet.jpgSelma City Spa

Spaweekend i de jämtlandske skogene på Frösö Park, Östersund

Bytt ut lyden av gretten tuting og hvinende bremser med lyden av stillhet og rennende vann. I Sveriges jämtlandske skoger finner du Östersund. Her har du mulighet til å bo på Frösö Park Hotel og oppleve et unikt nordisk spa.

Spaet åpnet i desember 2015, og tilbyr et bugnende utvalg av bassenger både ute og inne, badstuer og relax-områder. Alt i et nordisk miljø, men med en moderne twist.

Alene, med partneren eller sammen med flere – Östersund og Frösö Park passer som weekenddestinasjon for hvem det måtte være. Kos deg på en spaweekend i skogen, langt unna dårlig tid og sure miner.

Froso-Hotel-Spa-massageFrösö Park spa

Froso-pool-sengerFrösö Park spa

Yasuragi, Stockholm – en weekend på Sveriges mest kjente spa

Ingen spa-liste er komplett uten Yasuragi – den fredfulle oasen der du kan nyte japanske bad, aktiviteter, behandlinger og unike restauranter. På Yasuragi får du en helhetsopplevelse i et miljø inspirert av det beste fra Japan, bare 20 minutter unna Stockholm. Det at det ligger så nære Stockholm sentrum gjør spaet til et perfekt weekendreisemål for mange.

yasuragi-new-bathhouse.jpgYasuragi

yasuragi-utepoolYasuragi

Yasuragi gir deg ro og en mulighet til å lade batterier som kanskje begynner å få litt lav kapasitet etter en hektisk hverdag. Bli med på et klassisk japansk renseritual, nyt de varme kildene eller smak på noe fra rawfood-baren.

De 191 rommene på hotellet er alle på en eller annen måte inspirert av den japanske kulturen og estetikken, og gir deg en opplevelse det blir vanskelig å glemme. Her kan du lese mer om Sveriges kanskje mest kjente spa.

yasuragi-roomYasuragi

Clarion Hotel® Post, Göteborg – for en annerledes og gjennomtenkt spaweekend i sentrum

I populære Göteborg kan du sjekke inn og bo på Clarion Hotel® Post – og samtidig kose deg på et skikkelig bra spa. Skönhetsfabrikens spa er tilgjengelig for gjester og lokale, og skiller seg fra andre spa på flere måter: I stedet for ferdige behandlinger arbeides det her etter en behandlingsmeny, og det selges tid i stedet for ferdigpakkede løsninger.

En weekend på hotellet og spaet innebærer også et opphold på byens beste beliggenhet – du er nabo med Göteborgs sentralstasjon og har det meste av Göteborgs utvalg innen rekkevidde.

Clarion Hotel Post Skonhetsfabriken Skönhetsfabriken

rooftop-pool-clarion-hotel-postTakbassenget på Clarion Hotel Post

Vi ønsker deg en god weekend og en litt lavere hvilepuls.